16 WordPress Beginnersfouten En Hoe Jij Ze Voorkomt

WordPress Website? In Dit Artikel Lees Je Alles Over WordPress

Is het de bedoeling om verkeer naar je website te halen dan adviseren we om van je Blog overzicht een kennisbank te maken. Kennisbank artikelen met woorden per stuk zijn vaak de pagina’s waarmee je het meeste verkeer by way of Google naar je site kunt halen. Op de pagina Kennisbank maken leer je hoe je je onderwerpen moet kiezen.

  • Eenmaal bij Yoast web optimization aangekomen zie je in eerste instantie alleen de preview.
  • Je kunt nu een titel en omschrijving toevoegen en direct bekijken hoe dit eruit zal komen te zien in Google.
  • Klik hier op de titel of omschrijving om de SEO-titel en Meta-omschrijvingen velden tevoorschijn te toveren.

Snelle WordPress Webhosting Uit Nederland

Een aantal pagina’s heb je standaard nodig. Denk bijvoorbeeld aan een homepage, weblog overzicht en een contact pagina. Welke pagina’s je web site woocommerce verder nodig heeft is helemaal aan jouw.

Vervolgens selecteer je pagina’s die je in dat menu zou willen opnemen. Heb je geen overzichtspagina dan zet je bij url alleen #. Een hekje zorgt er voor dat het menu item niet klikbaar is. Bij linktekst zet je vervolgens “over ons” en dan voeg je het aangepaste linkje toe aan je menustructuur. Je sleept de menu items WordPress hosting van boven naar beneden om ze op een andere plek te zetten.

Je menu dat bovenin de pagina staat kun je maken bij weergave –> Menu’s. Geef je menu een naam (bijvoorbeeld “menu bovenkant website”) zodat je later als je meerdere menu’s hebt gemaakt weet welk menu waar staat.

Als je de menu items die onder het kopje “over ons” vallen toevoegt kun je ze onder het kopje slepen en dan vervolgens naar rechts slepen. Je zult zien dat ze inspringen. Kopjes die inspringen zullen als dropdown in het menu komen. Wanneer je je thema of builder en plugins live hebt staan wordt het tijd om je web site van content te voorzien. Het is belangrijk om te bepalen welke pagina’s er in je web site moeten komen.

Wij kiezen er meestal voor de berichtnaam in de url te zetten. Je url’s worden dan website.nl/voorbeeld-bericht/. Volgens de GDPR of in het nederlands de AVG is het verplicht om een privacy coverage op te zetten. Voorbeeld privateness coverage WordPress’s zijn overal op het web te vinden, ook voor specifieke branches. Het is verstandig om een privateness coverage pagina aan te maken en deze bij instellingen –> Privacy als privacybeleidspagina in te stellen.

Waarom Kies Je Voor WordPress Om Een Website Te Maken?