30 Tips Voordat Je Je Magento Webshop Laat Bouwen

Wil je meer weten over het migreren van Magento 1 naar 2? Klanten waarderen ons met een 9 uit 10 op basis van 38 beoordelingen We gebruiken anonieme analytische cookies om te zorgen dat onze web site zo soepel mogelijk draait. HomeDienstenTechnologie en improvement Unieke Magento webshops op maat.

Webshops en B2B omgevingen ontwikkelen we binnen Magento 2 en Shopware. Open supply is zelfs inclusief de further functionaliteiten alsnog voordeliger dan Commerce.

Na livegang werken we samen aan verdere on-line groei en optimalisatie van jouw Magento webshop. Bij ons hoor je geen “Dit kan niet”.

Wanneer het gaat om een maatwerk Magento omgeving met koppelingen dan duurt dit meestal 3 tot 5 maanden. Maatwerk WordPress web sites worden gemiddeld binnen 1 tot three e-commerce maanden opgeleverd. Ook weer afhankelijk van de complexiteit en wensen van de klant. Op welke platformen ontwikkelen jullie? Wij maken web sites op WordPress.

Verder de diepte in met Magento Webshops? Wij ontwikkelen al jaren hoogwaardige Magento webshops met meerdere talen, valuta, shops en koppelingen naar ERP. Het ligt er geheel aan wat de wens is. Webshops met basis functionaliteiten zou al binnen 3 weken kunnen.

Een webwinkel op basis van een Magento CMS garandeert flexibiliteit, snelheid en efficiëntie. Magento is daarmee verreweg de meest gebruikte software program voor webwinkels.

Wij ontwikkelen al jaren hoogwaardige magento hostings met We onderscheiden ons met andere aanbieders door onze en het opleveren van Magento webshops die converteren.

Het overstappen van Magento 1 naar 2 is helaas niet zo simpel als het uitvoeren van een update. Magento heeft een nieuwe broncode ontwikkeld voor Magento 2, waardoor er een volledig nieuwe webshop gebouwd moet worden.

Strategie, ontwerp, realisatie en online advertising Bewezen ervaring in ERP koppelingen Flexibel en enorm klantgericht Hester Kerpel gaat graag het gesprek met je aan! Neem gerust contact op voor een vrijblijvend intake gesprek of een kop koffie!

Wij zijn Magento 2 certified! webshop Magento 2: veelzijdig ontwikkelen