30 Tips Voordat Je Je Magento Webshop Laat Bouwen

Voor een stukje maatwerk Magento 2 draaien onze Magento specialisten hun hand niet om. Alle information uit je oude platform, hevelen we netjes over naar je nieuwe Magento webshop. Realtime voorraadinformatie voor je klanten? Prijswijzigingen maar op één locatie doorvoeren en orders automatisch afhandelen?

Joost vertelt je er graag alles over. Comaxx is onderdeel van een magento webshop groter geheel. Wij bundelen onze krachten met moederorganisatie

Onze developers, designers en marketeers staan in de startblokken om aan de slag te gaan. Maar voordat zij hiervoor het startschot krijgen, bepalen we samen met jou de doelstellingen en strategie. Vervolgens wordt de projectaanpak bepaald. Tijd om aan de slag te gaan!

Wij laten je Magento webshop graag met je ERP-, CRM-, of POS-systeem ‘praten’. Zo tillen we je e-commerce activiteiten naar een hoger niveau. Overtuigd van een Magento 2 webshop?

Wij hebben gecertificeerde Magento 2 specialisten in huis. Vanuit de mogelijkheden die het platform biedt, creëren wij voor jou een optimale klantbeleving. Wij kiezen voor Magento 2 webshops Magento 2 heeft alles in huis om ervoor te zorgen dat jouw webshop topprestaties levert.

Wij geloven in een continu proces van bouwen, meten en verbeteren. Ons staff van specialisten zet zich hiervoor in. Tijdens de bouw van de webshop én daarna tijdens optimalisatietrajecten. magento webshop Magento 2 heeft alles in huis om topprestaties te leveren voor jouw organisatie. Wil je meer te weten komen over de mogelijkheden die Magento 2 te bieden heeft?

Magento 1 Of 2 .?

Omdat Magento een open source systeem is, zijn modules en plug-ins voor aanvullende functionaliteiten in grote hoeveelheden beschikbaar. Jouw systeem kan gemakkelijk modulair worden uitgebreid en aangepast. Is er geen module beschikbaar die jouw behoefte vervult?

  • We onderscheiden ons met andere aanbieders door onze
  • Bij ons hoor je geen “Dit kan niet”.
  • en het opleveren van Magento webshops die converteren.

Browser en system optimalisatie De Comaxx Suite voor WordPress

WordPress voor grote organisaties Magento 2 is een sterk en veelzijdig e-commerce platform. Deze open source applicatie magento hosting biedt alle functionaliteiten voor een succesvolle webshop, zowel voor je dealerkanaal als voor je eindafnemers.