Apps Downloaden In De App Store Op Uw Mac

Als u informatie zoekt over oudere aankopen, raadpleegt u uw aankoopgeschiedenis op uw apparaat in Instellingen of Accountinstellingen. Lees meer over in-app aankopen en abonnementen. Als u de app niet kunt vinden, tikt u op de accountknop of uw foto bovenaan het scherm, tikt u op ‘Aankopen’, tikt u op ‘Niet op deze ‘ en vervolgens op de app. Met ‘Vraag om te kopen’ sturen kinderen een verzoek aan het gezinshoofd als ze iets nieuws willen kopen of downloaden.

  • Selecteer de app of ontwikkelaar van de app en tik vervolgens om ‘Doorsturen naar’ uit te schakelen.
  • Je kunt je app dus perfect afstemmen op de gebruikerservaring van elk device.
  • In Zuid-Korea kan een kind worden gevraagd om zijn of haar leeftijd te verifiëren nadat een aanvraag om te kopen is goedgekeurd.
  • Tik op het zoekveld boven in het scherm en voer de naam in van de app die je zoekt.
  • De technologieën van Apple geven vorm aan de toekomst van het bedrijfsleven.
  • Scrol om komende updates en bijbehorende versienotities te zien.

De Apple TV‑app voor Mac is de nieuwe thuisbasis voor al je favoriete films en Apple TV+. Bekijk alles rechtstreeks in de app, online of offline, en ontdek bij ‘Kijk nu’ wat er allemaal te beleven valt. Na een pauze kijk je gewoon weer verder waar je gebleven was, op elk scherm en op al je devices.

Een App Vanuit De Appbibliotheek Naar Het Beginscherm Verplaatsen

We vinden het belangrijk dat er verschillende gezichtspunten in de App Store te vinden zijn. Maar we zorgen ook dat gebruikers met een andere mening geen aanstoot nemen aan apps. Daarom wijzen we alle apps af met content die ons te ver gaat, en al helemaal wanneer ze niet geschikt zijn voor kinderen. Bovendien appstore koppelen we aan elke app een leeftijdscategorie, zodat je als ouder meteen ziet of die geschikt is voor je kind. Meer dan 1 miljoen apps afgewezen wegens aanstootgevende, schadelijke, onveilige of illegale content. Als je ouder of voogd in de buurt is, kun je tikken op ‘persoonlijk goedkeuren’.

Ontdek meer dan 100 exclusieve single-player- en multi-playergames zonder advertenties of aankopen vanuit apps door een abonnement te nemen op Apple Arcade. Ruim anderhalf miljard devices over de hele wereld maken gebruik van onze eersteklas distributieplatforms. Als gebruiker kun je dus apps downloaden zonder vertraging of ander ongemak. Wanneer je op een van je devices een universele app downloadt, verschijnt die automatisch ook op al je andere devices. En stap je over op een nieuw device, dan verhuizen je apps gewoon mee.

Aankopen Goedkeuren Met ‘delen Met Gezin’

U moet een app alleen stoppen als deze niet meer reageert. De manier waarop u een app stopt, is afhankelijk van het type apparaat dat u gebruikt.

Labor group accuses Apple of interrogating, surveilling staff at World Trade Center store – CNBC

Labor group accuses Apple of interrogating, surveilling staff at World Trade Center store.

Posted: Thu, 19 May 2022 13:21:59 GMT [source]