Auto Financieren » Top 10 Geld Lenen Voor Auto Vergelijken

Wilt u toch de video bekijken? Ga dan akkoord met ons cookiebeleid. Wat de meeste mensen willen weten…

Wanneer u over het geld kunt beschikken is afhankelijk van de verwerkingstijd van uw bank. Meestal lukt dit binnen één tot vier werkdagen. En heeft u in de offerte voor een Doorlopend Krediet een ‘eerste opname’ ingevuld? Dan storten wij dit bedrag direct na goedkeuring van de lening op uw rekening. Neemt u tussentijds geld op?

U betaalt een vaste lage rente en misplaced per maand een vast bedrag af. Tussentijds aflossen is altijd boetevrij. Met een Doorlopend Krediet kunt u geld opnemen en aflossen tijdens een flexibele looptijd. De rente kan stijgen of dalen.

Dan kunt u geld opnemen in Mijn Freo. Ook dan duurt het meestal één tot vier werkdagen voordat het geld op uw rekening staat.

Liever de korte versie? Een Persoonlijke Leningis een huge bedrag dat wij in één keer op uw rekening storten. De rente staat huge en u betaalt elke maand een huge financial lease bedrag dat bestaat uit rente en aflossing. Een Doorlopend Kredietis een flexibele lening.

Heeft u een lening aangevraagd en uw documenten geüpload in Mijn Freo? Dan duurt het enkele dagen om uw documenten te beoordelen. Hoe lang dit duurt hangt af van de drukte op dat second. Benieuwd hoe lang het duurt? Log in op Mijn Freovoor de actuele doorlooptijd.

Bij Freo weet u wat u leent. Welke lening previous bij u? Met een Persoonlijke Lening leent u eenmalig een vast bedrag.