Autolening Tegen zero%?

Grootste aanbod leningenActuele rente én voorwaarden Huishoudelijke uitgaven

Hoe hoger de catalogusprijs, des te duurder de auto voor u. Voor energiezuinige auto’s gelden lagere bijtellingen dan voor ‘benzine-slurpers’. U kunt de bijtelling ontlopen door niet privé met de auto van de werkgever te rijden.

Door eerst goed te vergelijken bespaar je dus eenvoudig honderden persoonlijke lening euro’s op je autofinanciering! Geld lenen vergelijken

Vergelijk uzelf Vergelijkingsbedragen Over het Nibud Wat doet het Nibud? Er zijn grofweg vier manieren om een auto te financieren: een lease-auto van de werkgever, by way of spaargeld, een lening of personal lease. We zetten de voor- en nadelen van de verschillende mogelijkheden op een rijtje.

Geniet van je nieuwe auto! Ga je een 2e arms auto financieren en heb je niet genoeg geld om bij schade of diefstal een vervangende 2e palms auto te kopen? Dan is het slim om je auto uitgebreider te verzekeren. Zo blijf je niet met een 2e hands autofinanciering zitten, terwijl je de auto niet meer kan gebruiken.

U kunt de auto na afloop eventueel wel kopen. Is het mogelijk om het contract tussentijds op te zeggen en wat zijn de kosten daarvan?

Anders zit je aan de autofinanciering vast, terwijl de auto op de sloop staat. Net als bij een autolening is je autoverzekering vergelijken ook slim. Je vindt daardoor makkelijk de autoverzekering met de greatest passende dekking tegen de laagste premie. Je auto financieren met een persoonlijke lening bij een kredietverstrekker is dus ons advies. Met de bovenstaande suggestions weet je waarmee rekening te houden en vind je de autofinanciering die het beste bij je previous.

Door de aanmelding bij het BKR kunnen geldverstrekkers rekening houden met deze verplichting, wanneer u een ander krediet of een hypotheek wil. Ga na of de lasten van een lening of van personal lease in uw budget passen. Dit kunt u doen met behulp van het Persoonlijk Budgetadvies

Leningen vergelijken, Bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 17:30 Wij staan voor je klaar Start met besparen op je vaste lasten, vergelijk je mogelijkheden Verzekeringen vergelijken