Automatisch Beter Met Woocommerce

Je moet sowieso zorgen dat je je platform met een SSL-certificaat beveiligt. Dit certificaat zorgt ervoor dat alle knowledge die through je website verzonden wordt, beveiligd is. Daarnaast kan het slim zijn om je accounts met 2-factor authenticatie te beveiligen. En kies altijd voor een betrouwbare hostingpartij die zelf ook al de nodige veiligheidsmaatregelen neemt. De core software van zowel Magento als WooCommerce zijn gebouwd om grote assortimenten en grote hoeveelheden bezoekers te kunnen verwerken. Wanneer je met een e-commerce platform begint, droom je er misschien van om de volgende CoolBlue te worden. En je wilt natuurlijk niet dat die tientallen, honderden of duizenden bezoekers die tegelijk je webshop gebruiken time-outs of foutmeldingen te zien krijgen.

  • In een paar kliks heeft u alles in huis om uw verzendproces te automatiseren, uw digitale etalage te professionaliseren en de check-out te versoepelen.
  • Wij adviseren de Order Delivery Date WooCommerce plugin van Tyche.

Vooral door B2B winkels wordt deze plugin vaak gebruikt. WooCommerce is open supply, wat betekent dat ontwikkelaars overal ter wereld toegang hebben tot de bron van de software. Mede omdat het zo populair is, kun je er dan ook van uitgaan dat er continu mensen aan werken om het steeds weer verder te verbeteren. WooCommerce wordt dus voortdurend doorontwikkeld door een grote groep ontwikkelaars. Daardoor worden nieuwe ontwikkelingen vaak snel doorgevoerd. Je staat misschien niet eens stil bij alle functionaliteiten die een webshop compleet maakt, maar binnen WooCommerce is er van alles mogelijk.

Volledig Geautomatiseerde Wasstraat: Snel, Gemakkelijk Én Duurzaam

Alle gegevens uit je webwinkel worden automatisch elke 5 minuten gesynchroniseerd met je Exact Online omgeving. De WooCommerce integratietool maakt communicatie tussen BPA Platform en WooCommerce mogelijk.

Als je je woocommerce webshop laat maken door Suite Seven, geniet je van een aantal voordelen. Allereerst zijn wij echte WooCommerce specialisten, wij kennen alle ins-en-outs van het systeem. Denk aan het implementeren van een koppeling of het bouwen van maatwerk functionaliteiten. Een koppeling met je boekhoudprogramma of een geoptimaliseerde one-page check-out? Het wordt vaak vergeleken met Magento, maar in het midden- of topsegment zijn er wel meer interessante spelers het overwegen waard.

Ga Snel Naar

Met $99,00 per jaar is het niet de meest voordelige plugin, maar de kosten heb je snel terugverdiend wanneer je de functies goed gebruikt. Heb je voor de dienst LiveChat gekozen, dan is de plugin een belangrijke aanvulling voor je webshop met WooCommerce. Zonder de plugin mis je belangrijke informatie over je on-line WordPress hosting klanten. De plugin is free of charge, maar je betaalt wel voor de LiveChat dienst.

Vervolgens bepaal je of je jouw webwinkel beginnen wilt met een bestaand thema of dat je liever voor een maatwerkshop gaat. Let wel, aan alles wat maatwerk is, hangt in de ecommerce-sector een prijskaartje. De meeste ondernemers kiezen daarom – zeker in het start – voor een bestaand thema, die ze aanpassen naar de huisstijl van hun bedrijf. Heb je de basis staan, dan kun je de gewenste functies installeren. Denk bijvoorbeeld aan een betaaloplossingen en verzendmethodes.

Ergens Hulp Bij Nodig?

Verkoopfacturen die automatisch in de Yuki boekhouding terechtkomen als je ze verstuurt. Voor iedereen met een WooCommerce webwinkel is dit mogelijk. Met de WooCommerce boekhoud app heb je nog minder omkijken naar je boekhouding. Deze koppeling is de volgende stap in een zo veel mogelijk geautomatiseerde boekhouding. We helpen je graag op weg met je webshop en daarom hebben we besloten om dit ebook WordPress helemaal free of charge weg te geven. [newline]Soms wil je een product of dienst in een verplichte combinatie met een ander product verkopen.