Bedrijfslening Aanvragen Of Bedrijfskrediet Voor Ondernemer En Zzp

Hoe Los Ik Een Bedrijfslening Af?

Vervolgens ga je aan de slag met de vraag waar jij jouw zakelijke lening wilt gaan aanvragen. Je kunt natuurlijk naar één van de grootbanken met kantoren gaan, maar er zijn ook verschillende nieuwe initiatieven voor bedrijfskredieten. Die zetten wij in onze vergelijking op een rij. Hiermee kun je de relevante kredietverstrekkers goed met elkaar vergelijken. Je kijkt hierbij naar de inhoud van de leningen die ze aanbieden én naar de voorwaarden die ze stellen aan jou als aanvrager. Een zakelijke lening aanvragen bij een partij die jou bij voorbaat al niet als klant wil is immers verspilde moeite. De volgende onderwerpen vind je terug in onze vergelijking van aanbieders van bedrijfskredieten:

Bedrijfslening Aanvragen? Zo Werkt Het

Deze verschillen zie je vaak ook terug in het aanbod. Voor kredieten met een korte looptijd en een snelle beoordeling wordt dan een hoger rentepercentage en/of hogere kosten in rekening gebracht. Zodra jouw zakelijke kredietaanvraag beoordeeld is zal de financial institution je laten weten wat de uitslag is. Bij een positieve beoordeling krijg je een offerte – vervolgens besluit jij of je jouw bedrijfskrediet tegen de voorwaarden in die offerte wilt afsluiten. Is iedereen akkoord en je dossier zakelijke lening aanvragen compleet, dan wordt het geld naar jouw rekening overgemaakt en kun je het gaan besteden zoals jij dat in gedachten had. Dat het je maar mag opleveren wat je ervan verwacht! Goedemiddag, wij zijn vandaag geopend van 9: :30

Aantal jaren actief als ondernemer Rente voor zakelijke leningen Eenmalige kosten voor het afsluiten Werkwijze bij het aanvragen Aanvragen: hoe werkt het aanvragen van een zakelijke lening? De manier waarop je een zakelijke lening kunt aanvragen verschilt sterk per kredietverstrekker.

Stel jezelf eerst deze vragen! Vergelijken: welke lening previous bij jouw onderneming?

Bij de één is het invullen van een aanvraagformulier en het uploaden van bankafschriften – bij de ander moet je veel meer documenten aanleveren. Dat ligt aan de manier waarop de bank jouw risicoprofiel bepaalt en wat ze vinden dat ze daarvoor nodig hebben. Ook de tijd die de kredietverstrekker nodig heeft om jouw aanvraag voor een bedrijfslening te beoordelen kan sterk verschillen. Waar de één je binnen een kwartier uitsluitsel geeft over jouw mogelijkheden, kan de ander er wel een week over doen.