Begin Een Eigen Webshop Met WordPress En Woocommerce, Frans Koenn

Met een Paytium bestelformulier heb je voor een landingspagina geen webshop functionaliteit nodig. Je kunt zelf een simpel formulier bouwen en onderaan de landingspagina plaatsen.

  • Uw WordPress webshop laten maken door ons, betekent profiteren van jarenlange ervaring.
  • Bovendien zien de webshops er professioneel uit, heb je de keuze uit vele moderne design-thema’s en worden zaken als beveiliging en web optimization automatisch geregeld.
  • In ieder fase worden de juiste specialisten uit ons group aangehaakt.
  • Nou zal je niet al deze pagina’s gaan gebruiken voor je webshop met WordPress.
  • Je hoeft het vaste tarief echter geen andere naam te geven.

De consumption kan digitaal, telefonisch of door middel van een persoonlijk gesprek. Tijdens deze intake WordPress zullen wij uw wensen en de mogelijkheden bespreken.

U kunt zelfs met dropshipping goed overweg in Woocommerce. We verzamelen al tijden bruikbare information van allerlei webshops en weten inmiddels wel wat werkt en wat niet.

Wil Je Dat We Jouw Webshop Bouwen?

Je kunt duidelijk zien vanuit welke bron een bezoeker komt en through welke weg op jouw webshop hij tot een aankoop komt of wellicht afhaakt. Het is makkelijk om te signaleren of een bepaalde landingspagina of productpagina niet goed loopt. Daarnaast kun je gemakkelijk notities plaatsen in je statistieken. Zo kun je makkelijk achterhalen welke actie je uitvoerde voordat er een piek kwam in de conversie. WooCommerce gebruik je in combinatie met een open platform waarmee je ook tig andere websites kunt maken. Dit maakt het net een tikkeltje complexer te gebruiken.

Nu moet ik er wel bij zeggen dat dit enkel zin heeft als iemand ook daadwerkelijk het grootste gedeelte van de dag de reside chat kan bemannen. Zo kun je eenvoudig Mailchimp, Google Sheets en tal van andere instruments koppelen aan WooCommerce. Een handige plug-in om dit zelf te realiseren is Upsell Order Bump Offer for WooCommerce. Laat ons deze onderhouden zodat jij je kunt concentreren op andere zaken. Zoek vervolgens tussen je geïnstalleerde plug-ins, deze plug-in op en klik op settings. Ik heb er voor gekozen om in mijn webwinkel alleen de iDeal betalingsoptie te implementeren.

Als ik op nieuw product klik krijg ik een blanke pagina. Ik heb een .com website WordPress hosting en mijn thema is portfolio 0.7.5.

Wil je een webshop in WordPress starten dan heb je naast de meest recente versie, WooCommerce en een Payment Service Provider nodig. Hieronder vind je een verdere toelichting over alle functies voor een webshop in WordPress. Uiteraard wordt jouw webshop ontworpen en gebouwd volgens de laatste richtlijnen om je webshop goed te laten scoren. Dit betekent echter niet dat je vandaag live gaat en morgen in de top drie staat. Zelfs als je daar al stond kan je even terugvallen.

High 7: Free Of Charge WordPress E

Verklein ze bijvoorbeeld in Photoshop en gebruik vervolgens TinyPNG om de bestanden kleiner te maken zonder kwaliteitsverlies. Let er wel op dat je de bestanden niet te veel verkleind, need dat komt de kwaliteit ook weer niet ten goede wanneer er ingezoomd wordt op de foto. Idealiter zou ik er voor kiezen om je bestanden ongeveer 1500 – 2000 pixels breed te maken en een dpi van one hundred website maken forty four.

Hieronder een lijst van de categorieën die ik als voorbeeld voor dit artikel heb bedacht. ISO 27001, 9001 en gecertificeerd voor uitstekende beschikbaarheid en veiligheid van je web site. Bij ons heb je standaard een spamfilter op je mailbox die ervoor zorgt dat ongewenste berichten, phishing e-mails of berichten met virussen gefilterd worden. De helpdesk van Your Concept is uiteraard behulpzaam bij het oplossen van eventuele problemen. Wij staan ervoor dat wij optimaal bereikbaar zijn, in geval van nood zijn we dat zelfs 24 uur per dag. Your Concept heeft reeds jaren ervaring en samen met de juiste mensen kunnen wij dit werk tegen een redelijk tarief uit handen nemen. WooCommerce leent zich ook uitstekend voor marketingdoeleinden, zoals het promoten van je producten by way of numerous kanalen.

Moet er ook een factuur gegenereerd en verstuurd worden? Ook dat is mogelijk en je kan dit zelfs helemaal automatiseren. Een voorbeeld van een uitgebreide plugin is WooCommerce.

In de afbeelding hieronder heb ik twee keer op ‘Add Element’ geklikt en een ‘Boxed content’-blok toegevoegd. Daarna heb ik met die twee streepjes helemaal rechts allebei de bokken een half breedte gegeven, zodat ze naast elkaar komen te staan. Met deze pagebuilder kan je designelementen toevoegen en de volgorde veranderen met een drag-and-drop systeem. Ik wil weten hoe de pagina’s zijn opgebouwd, ik wil de titels vertalen in het Nederlands en ik wil de pagina’s al een beetje vullen met ‘good enough’-teksten. Ik heb vervolgens besloten dat ik eerst alle pagina’s die in het menu staan wil aanpassen. Kijk vooral naar de dingen die je echt aangepast wil hebben. Als je later iets specifieks wil aanpassen, dan kan je ook gericht op zoek gaan naar de optie die dat aanpast.

We ontwikkelen zelf daarom uitsluitend webshops in Magento 2. Heb je in WordPress een landingspagina gebouwd waarop je verkeer vanuit social media, e-mail campagnes en Google Adwords laat landen? Als je op zoek gaat naar een simpele webshop plugin voor WordPress zul je al snel uitkomen bij WooCommerce. Dit is de meest bekende en meest gebruikte webshop plugin voor WordPress.