Begin Een Eigen Webshop Met WordPress En Woocommerce, Frans Koenn

Nadat WooCommerce werd overgenomen werd het steeds makkelijker om een webshop te ontwikkelen met gebruik van WordPress. Modern Minds ontwikkelt webshops en web sites in WordPress waarin je makkelijk je content kunt beheren. Polder Knowledge is gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van wordpress webshops. WooCommerce zorgt ervoor dat je WordPress kunt inzetten als professionele webshop. Zo ontstaat er een webshop systeem waarbij ook nog eens een robuust Content Management Systeem aan hangt. Als WooCommerce specialist weten wij de mogelijkheden van het platform optimaal te benutten. Al sinds 2005 ontwikkelen wij kleine en grote WordPress webshops voor onze klanten.

  • Wij geloven in directe no-nonsense communicatie.
  • De prijzen voor deze uitbreidingsmogelijkheden zijn erg verschillend en kunnen oplopen tot tientallen euro?
  • WooCommerce is ook zo’n code die WordPress omtovert in een volwaardige webshop.
  • Dankzij de elementen en thema’s van WordPress kunt u een webshop laten maken die ideaal is voor uw business.
  • Bovenliggende pagina’s kunnen daarbij als ‘Moederpagina’ worden geselecteerd in het venster ‘Pagina-attributen’.
  • De conversie waarde op je webshop kun je op verschillende manieren verhogen.

WooCommerce biedt hier verschillende oplossingen voor. Zo kan de ondernemer met een fysieke winkel een koppeling met zijn kassasysteem maken. Deze koppeling zorgt ervoor dat je altijd up to date bent als het om voorraad en verkopen gaat, wel zo makkelijk. We doen een aantal bestellingen, een betaling, bekijken hoe verstuurde en ontvangen mails eruit zien. Als alles goed functioneert, kun je in principe zo online met je gloednieuwe webshop. Als je voor de cursus al een thema had uitgekozen, werken we daarmee verder. Anders helpen we je bij het uitzoeken van een thema.

Wil Jij Ook Een Professionele Web Site Of Webshop? Maak Vandaag Nog Een Afspraak!

Als je voor Jetpack en Woocommerce Shipping & Tax hebt gekozen, dan wordt er gevraagd in te loggen met je WordPress-account. Let er bij een nieuwe bedrijfsnaam ook op of deze niet al bij de Kamer van Koophandel geregistreerd staat. En natuurlijk is er ook nog social media wat helpt bij het vindbaar maken van je webshop. Denk aan Facebook-, Pinterest- of Instagram-advertising. We hebben ook over social media inzetten voor je webshop een weblog WordPress hosting geschreven. Wil je meer weten over voorraadbeheer voor je WordPress webshop? Lees het weblog waarin we je alles uitleggen over voorraadbeheer, leveranciers en logistiek.

Je kunt duidelijk zien vanuit welke bron een bezoeker komt en through welke weg op jouw webshop hij tot een aankoop komt of wellicht afhaakt. Het is makkelijk om te signaleren of een bepaalde landingspagina of productpagina niet goed loopt. Daarnaast kun je gemakkelijk notities plaatsen in je statistieken. Zo kun je makkelijk achterhalen welke actie je uitvoerde voordat er een piek kwam in de conversie. WooCommerce gebruik je in combinatie met een open platform waarmee je ook tig andere websites kunt maken. Dit maakt het net een tikkeltje complexer te gebruiken.

Doe De Free Of Charge On-line Marketing Check!

Vraag jezelf dus goed af hoe jouw klanten zijn en wat zij zullen waarderen. Zorg ervoor dat je webshop er professioneel uit ziet, maar dat de gebruiksvriendelijkheid hier niet onder lijdt. Ons webbureau maakt succesvolle WordPress webshops voor zowel starters, de MKB en grotere bedrijven.

De prijs hangt onder andere af van jouw wensen qua design, functionaliteiten, het aantal pagina’s en het aantal producten. Wil je graag weten wat de kosten zijn voor jouw gewenste WooCommerce webshop? Neem dan eens contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. Met de WPML Plugin vertaal je gemakkelijk en snel je webshop.

Een afspraak maken voor een gesprek is zo gedaan. Bij Vimonto kunt u een professionele maatwerk WordPress webshop laten ontwerpen en ontwikkelen voor weinig geld. Wij verzorgen alles omtrent web sites, webshops, internet hosting en hoog in Google komen.

Geen vraag was teveel en snel kreeg ik een nieuwe variant. En eerlijk is eerlijk mijn aanpassingen waren niet altijd de beste, je kan dan ook vertrouwen op de kwaliteit van het werk. Een website of webshop is tegenwoordig onmisbaar, maak een afspraak om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken. Wij zorgen voor conversie, dit doen wij door doelgericht uw webshop te ontwerpen. Net als bij WordPress web site laten maken, zullen wij de webshop uitgebreid testen voordat deze wordt opgeleverd. Alles verandert, dus ook de wensen voor je web site.

Hieronder zie je welke plugins ik download in de video. Als je deze tutorial volgt, maar nog geen payment-provider wilt toevoegen bijvoorbeeld wanneer je geen bedrijf hebt, raad ik je aan om direct naar stap 8.5 te gaan. Je kan Mollie of een andere payment-provider later alsnog toevoegen bij de instellingen in het linkermenu onder het kopje Woocommerce. De plugin van Mollie kan je ten alle tijden installeren door te zoeken naar Mollie bij een “Nieuwe plugin” toevoegen.

Om dit mogelijk te maken op jouw WordPress webshop, raden wij de Official Facebook Chat Plugin aan. [newline]Met deze plugin integreer je de Facebook reside chat functie op jouw webshop. Hiermee kunnen klanten direct met je involved komen via Facebook. Als je vaak laat reageer krijgen bezoekers dit te zien en dat geeft natuurlijk geen goede indruk. Een handige plugin voor het verbeteren van je klantenservice.

Bovenstaande was meer strategisch, laten we nu concreter kijken welke instruments je nodig gaat hebben om dit te realiseren. Daarnaast zijn er ook een aantal fast wins die je relatief makkelijk kunt doorvoeren, denk maar eens aan het aanbieden van upsells (zie #3 hieronder).

Dit werkt vaak niet alleen sneller, maar is ook laagdrempeliger voor de klant. Hierdoor kunnen bedrijven sneller reageren op vragen van klanten.

In deze weblog gaan wij kort en bondig maar stapsgewijs uitleggen wat een WordPress webshop is en wat je als bedrijf hiervan kan verwachten. Is het zelf bouwen van een WordPress webshop toch iets te lastig? Geen probleem ik assist je graag bij het bouwen van een WordPress webshop. In mijn portfolio heb ik various WordPress WordPress websites en webshops staan. Met de plugin WooCommerce kun je vervolgens je webshop bouwen. Maak het je klanten gemakkelijk door ze de mogelijkheid te geven om te kunnen met betalen met bijvoorbeeld iDeal. Mollie koppelen aan je webshop is een fluitje van een cent.