Bereken Je Maximale Hypotheek Met Onze Rekentool

Misschien heeft u zelf al uitgezocht wat u maximaal op een verantwoorde manier kunt lenen. Het kan ook zijn dat u uw droomhuis al heeft gevonden en midden in de onderhandelingsfase zit. In ieder geval regelt u bij MUNT Hypotheken samen met uw adviseur eenvoudig een hypotheek die bij u past. Door gebruik te maken van één van onze tools, krijg je gelijk een indicatie van jouw mogelijkheden.

Bijkomende kosten zijn bijvoorbeeld kosten voor de notaris, overdrachtsbelasting en taxatiekosten. We hebben de kosten voor je uitgerekend op basis van gemiddelden. Kijk op kosten koper voor meer informatie over bijkomende kosten. Op basis van annuïteitenhypotheek met 10 jaar vaste rente. Wil je op de hoogte blijven van ontwikkelingen en nieuwtjes op het gebied van hypotheken, verzekeren en financieel advies?

Is Mijn Hypotheek Oversluiten Voor Mij Interessant?

In plaats van de boeterente ineens te betalen kunt u soms ook kiezen voor rentemiddeling. De boeterente wordt dan verrekend in de nieuwe rente. Het nadeel hiervan is dat dat alleen mogelijk is bij uw huidige geldverstrekker. Bovendien bieden steeds minder geldverstrekkers rentemiddeling aan.

Je kunt je spaar-, leven- of aflossingsvrije hypotheek binnen de juridische en fiscale voorwaarden naar ons oversluiten. Voor het afsluiten van een nieuwe hypotheek, is je woningwaarde vraag over hypotheek belangrijk. Als je kiest voor oversluiten, sluit je een nieuwe hypotheek af. Een hypotheekadviseur kan jou er alles over vertellen in een gratis adviesgesprek.

Een Hypotheek Aanvragen Zonder Werkgeversverklaring Dat Kan !

Voor hypotheken zonder NHG verschillen deze grenzen. De kosten van het achterstallig onderhoud naar schatting meer bedragen dan 10% van de marktwaarde voor verbouwing/ verbetering. Om de waarde van het huis aan te tonen vraagt de bank om een taxatierapport. Wanneer je alimentatieplichtig bent is alleen de alimentatie die je aan een ex- partner betaalt van belang. De hoogte van deze alimentatie kan je aantonen door middel van het echtscheidingsconvenant. De alimentatie die je voor je kinderen betaald wordt niet meegenomen in de berekening voor een hypotheek. Het meest recente afschrift van de lening waar het kredietlimiet op vermeld staat.

De Restauratiefonds-hypotheek moet u terug betalen. U doet dit door maandelijks een bedrag te betalen, bestaande uit rente en aflossing. De rente van de laagrentende leningen van het Restauratiefonds wordt vastgesteld door de ‘basisrente’ minus vraag over hypotheek een afslag. De basisrente wordt vastgesteld aan de hand van de rentetarieven op de kapitaalmarkt. De afslag verschilt per product en er is altijd sprake van een minimum rentepercentage. Wilt u aan de slag met de aanvraag voor uw financiering?