Bereken Je Maximale Hypotheek Met Onze Rekentool

Ben je een consument, en heb je een vraag over een nieuwe of bestaande bijBouwe hypotheek? Ga dan naar onze pagina ‘Klantenservice’. BijBouwe heeft een no-nonsense product, gewoon goed voor de gewone huizenkoper. Daardoor krijg je altijd een scherpe rente en lage afsluitkosten. Alles over het aanvraagproces, onze acceptatievoorwaarden, rentes en aanstellingen.

  • Twee veelvoorkomende hypotheekvormen zijn de lineaire hypotheek en de annuïteitenhypotheek.
  • Aangezien je rente daalt, daalt je belastingvoordeel.
  • De maximale hypotheek die je hier kunt berekenen is een indicatie.
  • Samen brengen wij uw droomhuis dichterbij.

Later betaalt u juist minder rente en meer aan aflossing. Aan het einde van de looptijd van de hypothecaire lening is de hele hypotheekschuld afgelost. Nee, het is nog steeds mogelijk om andere hypotheekvormen af te sluiten. Maar om de rente af te mogen trekken moet de lening aflossen in maximaal 30 jaar , en ten minste annuïtair.

Hypotheek Oversluiten » 11 Tips Voor Oversluiten

Neem voor je besluit je hypotheek over te sluiten altijd contact op met een hypotheekadviseur. Die berekent voor je of de oversluitkosten opwegen tegen de besparing bij een lagere hypotheekrente. Alleen dan weet je zeker of je hypotheek oversluiten voor jou echt voordelig is. Om je hypotheek over te kunnen sluiten en je te kunnen voorzien van een passend advies, heeft de financieel adviseur wel wat gegevens van je nodig. Denk hierbij aan recente inkomensgegevens zoals bijvoorbeeld een salarisstrook en werkgeversverklaring. Daarnaast ontvangt de adviseur ook graag gegevens met betrekking tot je huidige hypotheek, eventueel lopende schulden en spaarmiddelen. Een actuele boeterente, indien deze van toepassing is, is ook relevant.

Laat de hypotheekadviseur voor u uitrekenen of u uw huidige hypotheek voordelig kunt laten oversluiten. De hypotheekrente was nog niet eerder zo laag. Dat maakt een hybride hypotheek oversluiten een aantrekkelijke keuze.

Een Hypotheek Aanvragen In 5 Stappen

Daarnaast neemt de adviseur de verzekeringen met je door die belangrijk zijn wanneer je een huis koopt. Denk bijvoorbeeld aan een overlijdensrisicoverzekering, vraagover inboedelverzekering, opstalverzekering of arbeidsongeschiktheidsverzekering. Dan kun je – nu je weet hoeveel je ongeveer kunt lenen – een bod uitbrengen.

Niet alleen bij het afsluiten, maar over de gehele looptijd. Door de jaren heen kan er namelijk nogal wat veranderen. Mocht het nodig zijn, dan bespreken we samen de houdbaarheid van je hypotheek. Bij De Hypotheekshop nemen wij jou dit graag uit handen. Benodigde documenten voor een aanvraag lever je zo snel mogelijk aan. Hoe sneller je aanlevert, hoe eerder je een definitief akkoord krijgt. Stuur het rentevoorstel van de hypotheekverstrekker zo snel mogelijk terug.