Beste WordPress Hosting In Nederland

Er zit ook een button in waarmee je snel afbeeldingen, video’s of links kunt plaatsen. Linksboven de editor zit een knop “media toevoegen” waarmee je binnen een paar klikken een afbeelding of fotogalerij kunt toevoegen. Klik er op, selecteer de afbeelding uit de mediabibliotheek of addContent WordPress hem vanaf jouw pc. Pak simpelweg de URL van jouw YouTube of Vimeo filmpje en plak hem in de editor; WordPress doet de rest. Heb je een op maat gemaakte website?

Ga in het WordPress menu naar “plugins” en klik bovenin beeld op “nieuwe toevoegen”. Hier kun je dan zoeken in de wordpress.org plugins of je kunt een eigen plugin uploaden. Let er wel op dat de plugin die je wilt installeren veilig is.

Vlot & Goed Werkt Samen Met:

Het installeren van een onveilige of ongewenste plugin voor problemen kan zorgen. Ook hier geldt: laat je adviseren door een professional. Een again wordpress webshop-up maken voordat je een plugin installeert is altijd een goed idee. Meer over het maken van again-up vind je verder op deze pagina.

Ook kan het zijn dat een bepaalde plugin niet appropriate is met het nieuwe thema. Maak dus ook hier eerst een back-up van jouw website, om problemen te voorkomen. Hoe voer je een WordPress of plugin replace uit? Ga in het WordPress menu, onder “dashboard” naar “updates”.

Hoe installeer je een WordPress thema? Ga in het WordPress menu naar “weergave” en klik op “thema’s”. Daar kun je zoeken binnen wordpress.org of een eigen thema installeren. Hier geldt hetzelfde als bij het installeren van een plugin; zorg dat het een veilig en goed thema is. Door van thema te veranderen zorg je ervoor dat jouw web site WordPress hosting er in één klap anders uitziet.

Dan kan het ook zo zijn dat je alleen het laatste deel van de YouTube URL moet invoegen. Hoe installeer je een WordPress plugin?