Boekhoudprogramma Woocommerce?

Lever je vanuit Exact Online dan verandert de orderstatus in WooCommerce op het second dat de levering in Exact is gedaan. Met deze add-on is het mogelijk om één afbeelding per product te synchroniseren van WooCommerce naar Exact en andersom. Daarnaast koppelt deze artikelcategorieën aan artikelgroepen in Exact. Wanneer je aangifte dient te doen in het buitenland is deze add-on noodzakelijk om voor de buitenlandse BTW-tarieven een aparte BTW-code mee te nemen. Op foundation van deze BTW-codes kan aangifte in het buitenland worden gedaan. Wil je naast onze standaard support ook telefonische ondersteuning én een snellere responstijd?

Samen met FacetWP is Relevanssi de perfecte zoekoplossing voor je webshop met woocommerce. Een goede reside chat functie is één van de manieren om je klanten on-line te helpen. Via chat kan jij je klanten proactief helpen en zo de verkoop verhogen. Met de plugin LiveChat for WooCommerce integreer je de chat van LiveChat in WooCommerce. De onderstaande WooCommerce plugins gebruiken wij bijna voor elke webshop. De meeste plugins uit deze lijst zijn essentieel voor een goed functionerende webshop.

Voor mij als Facebook adverts specialist is dit de meest belangrijke knowledge om campagnes optimaal mee te laten renderen. Ook kan je per klant de bezorging aanpassen naar zijn wensen. Je kan dus per bestelling de verzendopties aanpassen, maar ook in bulk in één keer alle orders verwerken.

De plugins worden ook wel extensies, integraties en add-ons genoemd. De wijze van installeren kan iets verschillen, maar ze zijn allemaal bedoeld om je shop te voorzien van further functionaliteit. Denk bijvoorbeeld aan de verkoop van toegangskaarten voor een bijeenkomsten, het reserveren en betalen van vergaderruimtes, of het downloaden van betaalde e-books. Loop nooit meer achter met updates van WordPress, thema’s en plugins. Als je dit inschakelt, wordt je shop altijd automatisch bijgewerkt. Maatschappelijke en demografische veranderingen volgen elkaar in rap tempo op.

Met Yuki ben je sneller klaar, omdat bijna alles volledig automatisch wordt verwerkt. De Yuki Backoffice hoeft de documenten niet meer te controleren en te boeken. Via een webservice worden de verkoopfacturen uit de webshop volledig automatisch geboekt in de on-line Yuki boekhouding. Verkoopfacturen die automatisch in de Yuki boekhouding terechtkomen als je ze verstuurt. Voor iedereen met een WooCommerce webwinkel is dit mogelijk.

Je kunt later heel makkelijk andere betaalmethodes toevoegen. Klik op nu installeren en wacht tot de plugin is geïnstalleerd. Vervolgens kun je plugin met een druk op de knop activeren. WooCommerce is – zoals er zoveel zijn – een plugin en die moeten we uiteraard eerst installeren. Met Rompslomp maak en verstuur je makkelijk facturen en offertes en doe je btw-aangifte.

Mede omdat het zo populair is, kun je er dan ook van uitgaan dat er continu mensen aan werken om het steeds weer verder te verbeteren. WooCommerce wordt dus voortdurend doorontwikkeld door een grote groep ontwikkelaars. Daardoor worden nieuwe ontwikkelingen vaak snel doorgevoerd. Er zijn veel gratis en betaalde plugins waarmee je de functionaliteit van de webshop kunt uitbreiden.

Woocommerce Handleiding

Professionele partij die snel kunnen schakelen en die tijdens een verhuizing nadenken over iedere stap. Uitstekende service (door o.a Hielke) zoals het bij een Hosting partij zou moeten zijn. Is een Woocommerce webshop geschikt voor jouw bedrijf? Met rijen per pagina kunt u het aantal rijen kiezen dat op de pagina’s Winkel en Categorie wordt weergegeven . Als u slechts een paar producten hebt, of als u geen subcategorieën heeft, is er mogelijk geen verschil in uiterlijk. Uw categoriepagina ‘s kunnen producten of subcategorieën binnen een categorie weergeven, of beide . Vink het selectievakje aan om Kennisgeving over winkel inschakelen in te schakelen voor weergave aan bezoekers.

Haal zo nieuwe klanten binnen met de beste bezorgopties! Combineer de verschillende soorten vervoerders en afleveropties binnen de integratie. Daarnaast heeft het systeem een automatische adrescontrole, dit zorgt ervoor dat je geen pakketten naar foutieve adressen stuurt. Of je jouw Woocommerce webshop nou in het Frans, Spaans of Italiaans wil vertalen, om WooCommerce in meerdere talen te tonen heb je een aanvullende plugin nodig.

Categorie & Trefwoord Per Product

Je ervaart direct het gemak van één complete oplossing. Dat geeft je een hogere leverbetrouwbaarheid en minder kans op fouten. IDEAL is in Nederland de meest gebruikte betaalmethode voor webwinkels. Met iDEAL betaal je direct in de omgeving van je bank WordPress hosting. De meeste Nederlandse banken ondersteunen inmiddels iDEAL.

Hier kun je zelf de categorieën bepalen en per categorie de producten toevoegen. Ook kun je de voorraad van je webshop by way of WooCommerce beheren. Zo houd je precies in de gaten welke producten bijna uitverkocht zijn en waar je nog voldoende voorraad van hebt. Met het thema voor je WordPress webshop bepaal je grotendeels het design. Er zijn ontzettend veel thema’s die een goede WooCommerce-integratie hebben. Ik geef je drie suggestions voor gratis en betaalde thema’s.

● Het eenvoudige producttype omvat de overgrote meerderheid van alle producten die je kan verkopen. Eenvoudige producten worden verzonden en hebben geen opties. Bij WooCommerce zijn een aantal betaalmogelijkheden direct al inbegrepen, zoals PayPal, rembours, betalen met cheque en bankoverschrijving. Deze diensten gebruiken bij de communicatie geen creditcard gegevens, in plaats daarvan sturen zij de gebruiker naar de desbetreffende betalingsopdracht portals. Hier kun je specifieke webwinkel pagina’s aangeven.

Woocommerce Koppeling

Deze extensie van WordPress is het eerste systeem dat een webshop biedt met een uitgebreid CMS. Wij verwachten dat WooCommerce binnen twee jaar de midsize webshopmarkt overheerst. Veilig information uitwisselen tussen uw webshop en SnelStart. Er komen by way of uw webshop persoonsgegevens binnen.

  • Maar ook wanneer je diensten aanbiedt, kun je jouw uren op abonnementsbasis verkopen.
  • Daarnaast voeg je ook gemakkelijk verschillende online betaalmethoden toe.

Het is een van de populairste platformen met een onwijs grote community erachter. Deze community zorgt ervoor dat er enorm veel extensies zijn en heel veel kennis en ervaring beschikbaar is over allerlei onderdelen. Magento is ook open supply en je kan er dus zelf op door ontwikkelen. Eenvoudig en betaalbaar boekhouden, factureren en voorraadbeheer doet u met Silvasoft. De nummer 1 bedrijfssoftware van Nederland en België! Ik keek eerst bij de plugin “Slider revolution’. In de code van de knop zie je een verwijzing naar een pagina, namelijk /vario-demo/products/.

Voor jouw WordPress webshop heb je eerst een hostingpakket, domeinnaam en SSL-certificaat WordPress nodig. Heb jij al minimaal een Plus pakket, een domeinnaam en een SSL-certificaat?

Je kunt een heleboel tijd besparen met deze functie. Het is een soort spreadsheet overzicht waar je producten in kan selecteren en dan in één keer kan bewerken. Een webwinkel hebben is leuk, maar je zult ook klanten moeten krijgen.