Bouw Zelf Je Professionele WordPress Website

Eindeloos Veel Mogelijkheden Met De WordPress Toolkit

Ga naar Instellingen -> Permalinks en maak de instellingen gelijk aan de “oude” WordPress website Deze pagina is een onderdeel van de web site van Your-webhost.nl. Your-webhost levert een breed scala aan internet diensten zoals webhosting en domeinnaam registratie. Geplaatst door Your-webhost | Categorie: Overig

Klik op de “Nu installeren” hyperlink Klik op de “Plugin activeren” hyperlink nadat de obtain van de plugin is voltooid Een nieuw scherm opent waarmee u kunt bevestigen dat u de download wordpress webshop van de backup wilt opslaan. Installeer een nieuwe WordPress installatie in de folder of op het domein waar naar toe u de WordPress web site wilt verplaatsen of verhuizen.

Na het doorlopen van alle andere fases is het dan nu eindelijk zover. Nu begint het pas op on-line advertising gebied! Je gaat aan de slag met verkeer naar je web site toe en kijkt constant naar verbeterpunten op je huidige website wordpress website. Je kunt ervoor kiezen de online marketing volledig uit handen te geven, maar wij ondersteunen je ook waar nodig. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en programmeren van prachtige WordPress web sites op maat.

Handleiding automatisch verplaatsen of verhuizen WordPress web site Hieronder kunt u een handleiding vinden voor het automatisch verplaatsen of verhuizen van een WordPress web site. Het maakt hierbij niet uit of de URL naar de WordPress installatie wijzigt of dat deze hetzelfde blijft. Log in in het admin gedeelte van WordPress web site die u wilt verplaatsen

Methodes WordPress Website Verhuizen Naar Andere Webhosting

Net voor livegang willen we er natuurlijk zeker van zijn dat jouw website voldoet aan de We Provide standaard. We lopen je hele website WordPress hosting door op bugs, lossen deze op en zorgen ervoor dat de nieuwe website aan onze kwaliteitsstandaard voldoet.

Alderlane heeft meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van internet design, net growth en grafisch ontwerp. Wij weten hoe een WordPress web site gebouwd moet worden. Alderlane is in staat om prachtige, stabiele, betrouwbare en onderhoudsvriendelijke web sites te ontwikkelen. Ben je geïnteresseerd in een WordPress website op maat? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij beantwoorden graag je vragen of maken een offerte op maat.

  • Widgets: Hier kun je widgets toevoegen aan onder andere de footer van je website.
  • Alles spreekt redelijk voor zich.
  • Extra CSS: Dit is voor de mensen met enige technische kennis.

Klik op “Select a file” en selecteer het backup bestand dat u eerder heeft gedownload Nadat het importeer proces is afgerond, is de WordPress website overgezet. Het kan zijn dat u de permalinks opnieuw moet instellen. Dit kunt u doen door in te loggen in het admin gedeelte van de nieuwe WordPress installatie. U moet hiervoor de log in gegevens gebruiken van de WordPress web site die u verplaatst heeft, dus de “oude” WordPress website.