De 20 Beste Magento 2

Zij specialiseren zich in personalised shopping experiences en kwalitatief hoogstaande magento hosting ontwikkeling. Met andere woorden: er wordt naast de technische ontwikkeling ook meegedacht in het creatieve proces en gekeken naar innovatieve oplossingen. Afhankelijk van de groeiambities van een webwinkel, wordt er ook gewerkt met Open Source en Magento Commerce. Hierbij wordt dan goed gekeken naar wat er nog hergebruikt kan worden van wat er al een keer ontwikkeld is. Afhankelijk van de processen van een organisatie kan in sommige gevallen Magento als Headless oplossing en/of PWA geïntegreerd worden.

Zitten er ook nadelen aan Magento? Ook aan Magento zitten nadelen, het grootste nadeel is misschien wel het toekomstige afscheid van Magento 1 . Stel je hebt in de afgelopen jaren een grote webshop laten bouwen in Magento 1, dan moet je in de komende jaren wel over naar Magento 2. Dit kan veel complexiteit en kosten met zich meebrengen. Een groot nadeel is dat je geen support krijgt van het bedrijf Magento zelf.

Laten we eens kijken naar enkele van de belangrijkste voordelen van de migratie naar magento webshop 2 Verbeteringen aan de klantervaring Een on-line community die met je meedenkt De originele versie Magento 1 ondersteunt geen paginagrote caching en kan geen groot aantal transacties in korte tijd verwerken.

Migreer Nu Naar Magento 2

Het aantal pagina’s dat het kan verwerken in een uur is slechts 200.000 waarbij Magento 2 10 miljoen pageviews in een uur aan kan. Vooral als je het voor de eerste keer gebruikt, kun je het intimiderend vinden. Bovendien is het geen evenement gebouwd voor mobiel. Met Magento 2 is de admin-gebruikersinterface aanzienlijk verbeterd. three magento webshop) Verbeteringen van de klantervaring

Met behulp van deze verbeteringen is het winkelen nu makkelijker en sneller voor de klanten. bestandsstructuur is vereenvoudigd voor thema’s, extensies en verschillende andere toepassingen. Met Magento 1 moest u de code van een thema of extensie op veel verschillende plaatsen in de bestandsstructuur hebben. Met de nieuwe launch is er nu één enkele map met alle benodigde codes voor extensies. Dit maakt het voor een gebruiker zeer eenvoudig om extensies aan te passen of te verwijderen.

Hoewel het migratieproces moeilijk kan zijn, zijn er bureau’s die hierin gespecialiseerd zijn. Proud Nerds is een voorbeeld van een Magento specialist.