De 24 Beste Woocommerce Plugins Om De Ingebouwde Functionaliteit Van Je Webshop Uit Te Breiden

Wat Kost Een Woocommerce

Top vind ik de wijze waarop de gastspreker een veilige sfeer wist te creëren waardoor de deelnemers zich kwetsbaar konden opstellen. Ik vond het echt heel erg leuk om dit mee te maken.

Omdat Fanny ervaren is, geef ze heel veel en verdiept ook nog in je business. Ik wil haar enorm aanbevelen als jij je web site WordPress website een boost wilt geven. Met plezier werk ik met haar samen.

Ik kreeg van een goede vriendin al grote complimenten voor de web site. Ik heb van Fanny een uitstekende training gekregen over Mailchimp en WordPress.

Ik heb het boek direct bij de bibliotheek besteld. Een nuchtere vrouw met een praktische benadering.

De shopsessie met haar heeft veel voor me gedaan, heeft een frisse blik gegeven op hoe ik eruit kan zien en me veel zelfvertrouwen gegeven. Fanny is heel toegankelijk en het is werkelijk een feestje om met haar op pad te gaan. Eenmaal thuis kon ik alle suggestions nog rustig teruglezen en de foto’s bekijken. Vandaag voor het eerst in jurkje. Voelt nog een beetje vreemd maar het zit heel lekker Fijne dag allemaal!

Hulde voor deze additional service! Hoi Fanny, ziet er tremendous uit!!! Echt heel mooi en duidelijk geworden. Wat mij betreft magazine ie on-line. OVCE DE Cocksdorp en Eierland

Het was fijn om samen met mijn web site aan de slag te gaan. Ik heb veel geleerd, in een ontspannen en gezellige WordPress hosting sfeer. Ook fijn dat Fanny aan ‘nazorg’ doet: als ik iets wil weten kan ik haar benaderen en krijg ik snel antwoord.

  • Binnen WooCommerce kan je gemakkelijk je betaalmethodes toe voegen, helemaal wanneer je gebruik maakt van een betaalprovider zoals Mollie of Pay.nl.
  • Uitgebreid, simpel, duur, goedkoop.
  • De product informatie staat netjes bij elkaar, internet als de instellingen voor de webshop.
  • WooCommerce templates zijn er in grote getalen.

Kleurstelling en format heeft gelijkenis met onze beide websites. Hartelijk bedankt om er zo’n mooie web site website bouwen van te maken! Ik ben er al echt heel fier over!

Naast het technische op weg helpen met m’n web site, is Fanny ook echt een soort coach die me laat nadenken over wie ik ben en wat ik wilt bereiken met m’n website. En last however not least: als persoon is Fanny ook gewoon heel prettig en toegankelijk om mee samen te werken. Voor mijn web sites wilde ik graag naar een subsequent degree en daarvoor had ik Fanny nodig. Zij is kundig, ondernemend, inspirerend en haar inzicht is geweldig.

Wat een inspiratie bén jij en bréng jij, wow, ik ben zo blij dat ik je heb gevonden via google! Ik heb zelden in één middag zoveel geleerd! Geen vraag lijkt te onnozel of te gek en ze pakt alles heel snel en kundig op. Je web site geef je niet zomaar in beheer bij iemand, vertrouwen speelt een hele grote rol. En dat heb ik volledig in Fanny.