De 5 Belangrijkste Plugins Voor Jouw WordPress Webshop

Accounts Voor Uw Klanten

Diverse koppelingen mogelijk met PostNL, MailChimp, iDEAL en nog veel meer. Goed gevonden kunnen worden in Google met uw producten Zowel voor ZZP’ers als voor het MKB

Wij hechten waarde aan uw privacy, wij zullen u ook niet spammen. Waarom een WordPress webshop laten maken bij JKC Media? Bij ons laat u niet alleen een WordPress webshop maken, maar we denken ook met u mee over o.a. klantenservice, wet- en regelgeving en nog veel meer.

Waarom zelf doen wanneer het ook automatisch kan? Uw webshop neemt zoveel mogelijk voor u uit handen. Een search engine optimization-onderzoek zit bij onsaltijd inbegrepen. Maar indien gewenst helpen wij u ook verder op de langere termijn met de organische groei van uw webshop. WordPress biedt ongekend veel mogelijkheden en is ook schaalbaar voor in de toekomst.

  • Als je nu alles in het NL hebt, zoek dan even naar het bestand wp-config.php en verwijder daarin de regel waarin WPLANG gedefinieerd wordt.
  • Kun jij me zeggen hoe ik dit kan oplossen?
  • Ik heb begrepen dat dit een verzamelpagina voor woocommerce is en geen echte pagina.
  • Ik heb de woocommerce plugin geinstalleerd echter op de ‘winkel’ pagina krijg ik mijn standaard widget sidebar niet te zien.

Al een full WordPress webshop laten maken vanaf €1499 excl. Ontvang vrijblijvend persoonlijk advies. Maak van uw webshop een online succes!

Een WordPress Webwinkel Laten Maken

Vandaar dat al meer dan 33% van het gehele internet op WordPress draait (echt waar!). Wij verwerken uw gegevens op onze ISO/IEC 27001:2005 gecertificeerde servers. Daarnaast nemen wij numerous maatregelen om uw webshop veilig & beveiligd te houden. Krijg inzicht in hoeveel bezoekers u heeft, hoeveel klant worden en wat mensen doen op uw website wordpress website zodat u uw web site er nog beter op kan aanpassen.

Wij koppelen uw webshop aan Google Analytics zodat u waardevolle informatie over uw webshop kunt verzamelen. E-mailmarketing WordPress toepassen op uw (potentiële) klanten? Wij kunnen gemakkelijk koppelingen maken met o.a. MailChimp en Active Campaign.

U wordt gekoppeld aan een vast contactpersoon, daarnaast kunnen wij ook bij u langskomen in plaats van u alleen bij ons. Gefocust op automatisering

Professionele WordPress webshop met WooCommerce laten ontwikkelen? WordPress webshop ontwikkeling Meer werk van ons bekijken? Wij krijgen een 4 WordPress hosting.8/5.zero beoordeeld, daar zijn wij trots op!