De 8 Beste WordPress E

Gelukkig is er een mogelijkheid om dit voor elkaar te krijgen en zo de andere verzendmethoden te verbergen. Dit kun je realiseren door het onderstaande stukje code in je capabilities.php van je thema te plaatsen.

WordPress Webshop Laten Maken Door Sam

Dat is WooCommerce en is inmiddels een goed alternatief voor Magento. Nog niet bekend met het nummer 1 CMS? Lees hier devoordelen van WordPress. Onze WordPress webshops in WooCommerce De webshop breekt maandelijks records wordpress website

Waarvoor Kiest U Als U Een WordPress Webshop Laat Maken Door Jvh Webbouw

Aanpassingen doen kost veel moeite en het aantal bestellingen moet veel hoger kunnen. Willen jullie een webshop laten maken? De e-commerce websites WordPress hosting die wij bouwen, scoren beter dan hun voorgangers en bouwen we met de populairste plugin van WordPress.

Deze code zorgt er voor dat wanneer iemand in aanmerking komt voor gratis verzending, de andere verzendmethoden niet meer worden getoond. Is het jou gelukt de juiste verzendmethoden en verzendkosten aan te maken of loop je nog ergens tegen aan? Wat vind je van de vernieuwde opzet sinds versie 2.6? Je zocht wellicht op woocomerce, woocommerce.

We hopen dat we je verder hebben kunnen helpen. Mocht je hulp nodig hebben, dan kun je altijd het formulier hierboven invullen. Copyright 2016 Woocommerce | Alle rechten voorbehouden | Interessante web sites WordPress Haal je niet het maximale uit de huidige webshop?

WordPress Webshop Ontwikkelen