Dgas Moeten Belasting Betalen Over Bovenmatige Leningen

Dan is het tijd om overzicht te creëren en jouw financiele zaken in topconditie te brengen. In heldere en duidelijke taal nemen we samen jouw situatie door. Je krijgt een financieel plan met de inventarisatie van uw wensen en doelen en een advies om deze doelen en wensen te bereiken. Wij gaan samen zorgen voor jouw toekomst!

(beleggings) Vastgoed

Onze adviseurs worden gemiddeld beoordeeld met een Score op basis van 2061 beoordelingen. hypotheekadvies aanvragen AanvraagredenIk ga mijn eerste huis kopenIk ga verhuizenIk wil mijn hypotheek oversluitenIk heb een andere vraag Ik weet wat de waarde van mijn huis is ten opzichte van mijn hypotheek Ja Nee Geen idee 2. Ik weet hoe hoog mijn schulden zijn en wanneer ik alles heb afgelost Ja Nee Geen idee three.

Kosten Voor Oversluiten

Waar kan ik voor lenen? Hebt u meerdere bestaande leningen lopen? bedrijfsfinancieringen En hebt u behoefte aan meer duidelijkheid en overzicht?

Meer weten over deze cookies, klik hiernaast op “Meer informatie”. Wilt u niet alle soorten cookies toestaan, klik dan op “Nee”. Direct naar de hoofdnavigatie Inloggen Mijn Interbank

klanten die minimaal 21 en maximaal fifty nine jaar oud zijn. De Herfinanciering is minder geschikt voor: klanten met een terugkerende geldbehoefte. Bent u tussen de 21 en 59 jaar en wilt u uw bestaande leningen oversluiten? Wij bieden de Herfinanciering om uw lopende leningen te bundelen tot één lening met lagere maandlasten. U kunt met de Herfinanciering alle bestaande leningen oversluiten, ook leningen die u die niet bij Interbank hebt afgesloten. Verder betaalt u bij de Herfinanciering maandelijks een vast bedrag aan rente en aflossing gedurende een vooraf afgesproken looptijd.

Betrouwbaar, Doortastend En Goed Geinformeerd

Eerste afspraak gratis en vrijblijvend Deskundig en onafhankelijk advies op maat Snel duidelijkheid over je situatie

Dan hebben wij misschien dé oplossing voor u: de Herfinanciering. Deze lening is bedoeld om bestaande leningen over te sluiten naar één lening. Het betreft een lening met een vooraf afgesproken looptijd van 10 tot 15 jaar, waarbij u iedere maand een vast bedrag aan rente en aflossing betaalt. Zo hebt u meer overzicht over uw eigen administratie. De Herfinanciering is geschikt voor: klanten die hun bestaande lening willen herfinancieren. klanten die op zoek zijn naar zekerheid .

Ik heb een goed inzicht in mijn inkomsten en uitgaven Ja Nee Geen idee 7. Ik vergelijk al mijn verzekeringspremies één keer per jaar Ja Nee Geen idee 8.

Ik weet hoe mijn auto verzekerd is Ja Nee Geen idee 9. Ik heb een actueel testament Ja Nee Geen idee Je hebt meer ‘Nee’ en ‘Geen idee’ ingevuld dan Ja.

Ik sta zelden rood op mijn bankrekening Ja Nee Geen idee 4. Ik weet wanneer ik met pensioen ga en hoeveel AOW en pensioen ik dan krijg Ja Nee Geen idee 5. Ik weet hoe ik voor additional pensioen kan sparen Ja Nee Geen idee 6.