Een Magento Webshop Laten Maken Bij Mageshops

Voor versie 1 zullen vanaf juli 2020 geen updates meer plaatsvinden. Hierdoor kan de volledige veiligheid niet meer gegarandeerd worden. Overstappen op Magento 2 is dus een absolute must. De nieuwe versie is niet alleen veiliger en sneller, maar ook voorzien van een verbeterde opzet. Op foundation hiervan is het voor veel bedrijven geen overbodige luxe om over te stappen naar deze nieuwe versie.

Je dient echter wel bij een Magento 2 webshop laten maken de webshop geheel opnieuw op te zetten. Bovendien zijn nog niet alle extensies waar je aan gewend bent, vernieuwd. Laat daarom de Magento webshop bouwers controleren of je na de overstap wel alles tot je beschikking hebt. Hieronder sommen we een aantal belangrijke voordelen op.

Met functies als productvergelijkingen, tags, evaluations en single-web page check-out maak je ook het aankoopproces voor de bezoekers eenvoudiger. Volgens statistieken is een magento webshop het meest populaire systeem in Nederland. Ongeveer 30 procent van alle webwinkels functioneert met Magento. In Nederland zijn daarom al meer dan 20.000 Magento webwinkels actief.

Dit kost meer geld dan een eenvoudige hosting, waar de meeste zzp’ers ook al mee kunnen werken. Als je geen gebruik maakt van een uitgebreid hosting pakket, werkt de Magento webshop trager

Hierdoor betreed je gemakkelijk nieuwe markten. Naast het populaire Magento magento hosting biedt het platform sinds kort een nieuwe versie in de Magento 2 webshop.

Wereldwijd gebruikt, geoptimaliseerd en getest door duizenden ontwikkelaars Erg freelance toegankelijk, zodat iedereen gebruiksvriendelijk kan werken in het systeem

Met een Magento webwinkel beschik je over een zeer krachtig e-commerce platform dat jou als eigenaar van handige functies voorziet. Een aantal functies zijn hierbij zeer handig. Met de multi-store optie is het bijvoorbeeld mogelijk om je webshop zeer snel uit te breiden met een further webshop voorkant.

Magento Webshop Hosting

Volledig naar jouw eigen en wensen te creƫren Gemakkelijk te koppelen met betaal-, boekhoud-, verzend-, en marketingsystemen Naast de voordelen zijn er ook een aantal nadelen aan het systeem verbonden. De webshop neemt behoorlijk wat ruimte in, waardoor een goed hosting pakket een belangrijk vereiste is.

Door middel van het administratiepaneel beheer je de full webshop. Van advertising tot producten, van zoekmachine optimalisatie tot verkoop beheer.

Onbeperkte mogelijkheden, doordat het platform is op te schalen Uitstekende zoekmachine optimalisatie, zodat jouw webshop topposities behaalt