Een Magento Webshop Starten

Vrijblijvend even sparren over jouw Magento webshop? Dan bel je even met Alen – onze Magento specialist – om in kaart te brengen wat jouw mogelijkheden zijn.

De order is aangemaakt, betaald en verzonden naar de klant. Dit zijn pagina’s met tekst, afbeeldingen, content material blocks en content material widgets. De pagina’s komen terug in je hoofdnavigatie van je webshop. In Magento kun je blokken content aanmaken zonder hiervoor te kunnen coderen.

Magento 2 Hosting

Dit kan op alle plekken in je webshop. Denk bijvoorbeeld aan het tonen van magento hosting nieuwe producten zonder dit telkens handmatig aan te hoeven passen.

© 2018 LAB51 • Alle rechten voorbehouden. Gebouwd met Kentico CMS door ons eigen group. Beoordeeld met een four.7 van 5 – Gebaseerd op 17 stemmen. Digitaal bureau met Magento 2 consultants freelance om jouw Magento webshop te laten groeien. Jouw e-commerce ambities vereisen een eigen strategie en roadmap.

Dit is geen guidelines, maar kun je zien als richtlijn. In al onze e-commerce trajecten kijken wij kritisch wat het meest geschikte platform voor jouw situatie is.

Content blocks kunnen tekst, afbeeldingen en video bevatten. Op een content page kunnen meerdere content material blocks samen de web page vullen. Een content widget is een stukje code die het mogelijk maakt om een variatie aan dynamische content material weer te geven.

Overweeg je een Magento 2 webshop als platform voor jouw e-commerce enterprise? Magento 1 naar Magento 2: Jouw Magento webshop toekomstbestendig maken? SaaS naar custom: Loopt jouw SaaS platform tegen steeds meer limitaties aan? Integraties: Moeten meerdere systemen op elkaar aansluiten?

Inbegrepen Bij Onze Magento Hosting

In de praktijk zien we dat een webshop met Magento 2 geschikt is bij de volgende gevallen: Een enorm uitgebreid assortiment (+10.000 sku’s) Meerdere retailers onder één systeem kunnen beheren

Deze orderstatus kan alleen handmatig worden ingesteld. Dit kun je bijvoorbeeld doen wanneer je cruciale klantgegevens mist of eerst moet verifiëren. magento webshop Je kunt handmatig een order annuleren. Sommige betaalmethodes doen dit automatisch als er niet is betaald binnen een vooraf ingestelde tijd.

Een Magento 2 webshop is niet per definitie de beste oplossing op e-commerce gebied. Wij geloven dat je eerste focus moet liggen op de ambities die je als organisatie hebt, in plaats van de keuze voor het platform leidend te laten zijn. De ambities voor de lange termijn zijn namelijk bepalend of een Magento webshop voor jou geschikt is.