Een Prachtige One Page WordPress Website Voor € 500,

De pagina over jouw dienst, is eigenlijk een verkooppagina. Je moet deze dus behandelen als een verkooppagina. Over de verkooppagina zijn verschillende theorieën, maar meestal is dit een lange pagina zonder afleiding. Vaak wordt het menu weggelaten. Meestal worden er evaluations toegevoegd om mensen te overtuigen van jouw experience.

Een portfolio kan natuurlijk ook. Mensen willen hier een mail naar je sturen.

Of je telefoonnummer opzoeken. Mensen willen weten met wie ze zaken doen. Je kunt hier iets over je vertellen. Wat je kunt betekenen voor de klant en misschien nog wat reviews.

Zo is alles op 1 pagina te zien wat over jou en je afgeleverde werk gaat. In je hoofdmenu staan de belangrijkste pagina’s.

Leden Website

Daarnaast kun je nog een submenu aanleggen en eventueel verschillende menu’s in de footer website bouwen . Je kunt ook pagina’s niet opnemen in je menu. Zogenaamde “echte” verkooppagina’s.

Je komt hier alleen als je in Facebook of in Google Ads op een advertentie klikt. Dit soort pagina’s zijn through een vast wordpress website stramien geschreven. Het doel van deze pagina is om de betaalde klik om te zetten in een lead of zelfs klant.

Teksten op de hoofdpagina zijn kort tot zeer kort. De klant is hier binnengekomen WordPress hosting om door te klikken. Ze scannen de pagina zo snel mogelijk.

Alle pagina’s in het hoofdmenu hebben als hoofddoel om je klant te laten weten, wie je bent en wat voor probleem je oplost. algemeen over teksten: het probleem dat je oplost een tour fiets verkoopt dan zou je in je tekst kunnen aangeven hoe leuk het is om op de zondag in het zonnetje door het bos te rijden. Je geeft een soort verbeelding in je tekst.