Een Webshop Maken Met Woocommerce En WordPress

Hier zijn de meningen over verdeeld, maar het kan zeker een goede keuze zijn. Met welke plugin kun je een WordPress hosting maken? Naar mijn mening is er voor WordPress één plugin waar je het greatest mee aan de slag kunt gaan als je een webshop wilt maken met WordPress. De plugin waar ik het over heb heet WooCommerce. WooCommerce is op dit al meer dan 7.5 miljoen keer gedownload en dit is natuurlijk niet zonder reden.

WordPress is al lang niet meer alleen een systeem waarmee je kunt bloggen. Hedendaags worden er prachtige WordPress websites gemaakt en is het ook mogelijk met behulp van een plugin om een webshop te maken. Is WordPress dan ook direct de keuze voor iedereen die een webshop wilt beginnen?

Klanten Om Trots Op Te Zijn

Of zoek je een skilled die je ondersteunt met het ontwerp, de bouw of het beheer van jouw WordPress webshop? Wij denken graag met je mee. Ik ga akkoord met de privacyverklaring en verklaar dat ik deze gelezen en begrepen heb. Ik ontvang graag de nieuwsbrief van Hello There en ga akkoord met de daarbij horende algemene voorwaarden.

Privacyverklaring Cookieverklaring WordPress snelheid optimalisatie Leer werken met de WordPress Gutenberg WordPress editor Kun je een webshop maken met WordPress? Om heel kort antwoord te geven op de vraag in de titel.

Het is een plugin waarmee je direct een hele goede foundation hebt om een webwinkel te starten. Het zegt natuurlijk niet ontzettend veel dat WooCommerce vaak gedownload is. Natuurlijk klinkt het aantal downloads al WordPress website hoog, maar hoeveel procent van de webwinkels draaien nou echt op WooCommerce? Het Grafiek hieronder geeft je antwoord op deze vraag: Zoals je kunt zien staan er meerdere versies van WooCommerce in bovenstaand grafiek.