Een Webshop Maken Met WordPress

Al zou u dit eerst mogen bespreken met onze webdesigners en webdevelopers. Wanneer u de plugin voor het eerst opent zal u een bericht zien waarin wordt gevraagd om uw stripe account te koppelen aan de plugin. Dit is noodzakelijk om betalingen te ontvangen, wanneer u inlogt via de plugin zullen uw account specifieke ‘sleutels’ worden opgehaald.

Het bedrijf is zeer toegankelijk, waardoor veranderingen direct doorgevoerd werden.I am very happy with the providers of Monkey Vision. It stunned me how rapidly my website was designed to my liking. The company may be very accessible, so modifications are implemented WordPress immediately. Superfijn hoe hij razendsnel de vinger op de zere plek legt én vooral alle manieren om te verbeteren aandraagt. Hij heeft mijn website in no-time aanzienlijk sneller gemaakt. Als ik een keer een onderzoek nodig heb (SEO/SEA) dan weet ik bij wie ik aanklop.Wouter is principally a website wiz.

Wij hebben een nieuwe web site mogen realiseren voor Schippers Advocatuur. Een laagdrempelig Advocatenkantoor in ‘s-Hertogenbosch. De oude webwinkel wordt doorgenomen, we bespreken de doelen, de KPI’s en de persona’s in een kickoff meeting. Onze boekhoudrobot neemt je administratieve werk uit handen en leert van jouw eerder gemaakte keuzes. Voor al het andere zijn er integraties met 220+ zakelijke softwareprogramma’s.

Periodieke Kosten WordPress Webshop Laten Maken

Misschien geen onverstandig idee om een partij in de arm te nemen die je hierbij (onafhankelijk!) kan adviseren. Technisch gezien zijn er legio mogelijkheden om eerst in te kunnen richten/testen, voordat je live gaat met de herbouwde webshop. Maar dan kom je op een vrij technisch verhaal uit. Nu wil ik zeker verder onderzoeken wat saas voor me kan doen. Ik wil zeker ook voorraadbeheer, verzending en alles automatiseren zodat ik niet meer verzendlabels zelf moet invullen en zo.

Vervolgens kunnen talen worden geactiveerd, en kunnen de producten in meerdere taalvarianten worden toegevoegd. Ook webshops maken wij met het flexibele WordPress CMS, aangevuld met het krachtige en gebruiksvriendelijke WooCommerce. Een groot voordeel van WordPress is dat je makkelijk online tools zoals MailChimp (e-mail advertising platform) kunt synchroniseren. Een WordPress hosting is makkelijk op te zetten en de kosten zullen daardoor beduidend lager zijn dan een echte e-commerce oplossing. Workshop WordPress Wil je zelf de vele mogelijkheden van WordPress leren kennen? De workshop WordPress kan in meerdere varianten gegeven worden. Het niveau van de workshop wordt namelijk bepaald door de kennis die jij al hebt van WordPress.

Goed Èn Voordelig, Gratis Vrijblijvende Intake

WooCommerce biedt standaard een aantal betaalmethoden en er zijn veel add-ons beschikbaar waarmee deze kunnen worden uitgebreid. Alle voor de hand liggende betaalmethoden zoals iDeal, creditcard, betaling op factuur en PayPal kunnen worden gekoppeld. Vul jouw gegevens in het onderstaande formulier in en geef ons algemeen beeld van jouw idee. Iedere vrijdag gebruiken wij om nieuwe kennis op te doen. Zijn expertise en pragmatische oplossingen waren voor ons precies wat we nodig hadden in dit project om dit zo tot een goede einde te brengen. Paul heeft ons ondersteunt bij het maken van een complex project waarin wij meerdere web-elementen in 1 website wilde hebben.

Daarna begint de inrichting waar je nog de nodige uurtjes mee bezig bent. Om een webwinkel professioneel op te zetten zou ik adviseren gebruik te maken van Magento. Het zou jammer zijn als je wordpress webshop investeert in een oplossing die bij gewenste groei al snel niet meer voldoet. Denk bijvoorbeeld aan logistieke opties zoals koppeling aan het systeem van vervoerders, voorraadbeheer enz.

De template kan namelijk aangepast worden naar de gewenste huisstijl om zo de juiste uitstraling te creëren. Ook zijn er een aantal betaalde templates beschikbaar of kun je een thema laten ontwikkelen door een websitebouwer. Alsnog ben je dan vrij goedkoop uit met een WordPress Webshop doordat er weinig uitgebreide modules geschreven hoeven te worden. Wanneer je van een WordPress web site een WordPress webshop wil maken heb je een e-commerce plug-in nodig.

We willen namelijk een SEO-plug-in om de vindbaarheid van je webshop te verbeteren. Voor een normale WordPress-website is WordPress search engine optimization by Yoast uitstekend, deze werkt helaas niet voor Webshops.

Als laatste probeer ik in een notendop de belangrijkste categoriën van plugins kort toe te lichten. De installatie van de plugin kan je waarschijnlijk zelf als je bij stap 10 bent aangekomen. Het account van de voorbeeldwebsite van WordPress wordt soms gedeeld met klanten en cursisten, schrik soms niet van de “testproducten” die erop staan.

  • Zoals je ziet, is er genoeg keuze voor jouw ideale WordPress webshop thema.
  • Laat je echter je WordPress webshop bouwen door een webdesignbureau zoals TriplePro, dan kun je ook kiezen voor een design op maat.
  • Serieuze webshopeigenaren zijn ook dit jaar weer druk bezig zijn met het optimaliseren van hun webshop.

PS Ben je nog niet toe aan het bouwen van je eigen webshop en zit je nog in de ideefase? Lees dan dit artikel over het beginnen van een webwinkel. Maar dat is niet de grootste reden om zelf een webshop te bouwen. Dan installeren wij dewebshop software program WooCommerce . Wanneer je kiest voor een WordPress webshop, is het belangrijk dat je rekening houdt met een aantal zaken. Veel van deze dingen zijn overigens voor iedere webshop belangrijk.