Een WordPress Webshop In 3 Simpelen Stappen

Je kan met de plug-in betalingen ontvangen, de plug-in ondersteunt de populairste betalingsgateways. Mocht de betalingsgateway die jij verkiest er niet tussen zitten, dan zijn er extensies beschikbaar waardoor dit wel kan. De meeste e-commerce thema’s van WordPress zijn gebouwd rond WooCommerce. Dit betekent dat vrijwel elk e-commerce thema previous bij jouw shop. WooCommerce is zowel voor newbies als gevorderden snel te leren.

WordPress Onderhoud

Lees onze uitgebreide handleiding over het installeren en configureren van WooCommerce. Easy Digital Downloads is een eenvoudige, intuïtieve plug-in voor het beheren en verkopen van digitale producten op WordPress. Je kan dit ook met WooCommerce doen, maar EDD heeft veel meer functionaliteiten voor digitale verkoop en de interface is veel strakker. Als je alleen ebooks, PDF-bestanden of audioclips verkoopt , dan moet je zeker EDD overwegen. Een van de redenen van het succes van EDD is dat de kern van de plug-in gratis WordPress hosting is.

WordPress Webshop? Laat Je Inspireren Door Deze Woocommerce Cases

  • Heb jij enig idee waar het te koop is en wara je gewoon met ideal kan betalen?
  • Ben er zelf ook naar op zoek:)
  • Ik heb zelf geen website kunnen vinden.

Hoeveel je dit kost, hangt grotendeels af van wat je nodig hebt. Zo kost de extensie WooCommerce Bookings bijvoorbeeld $249 maar de Authorize.internet-extensie slechts $79. De gemiddelde kleine winkel heeft genoeg aan de free of website bouwen charge functionaliteiten van WooCommerce. En mocht de portemonnee wel opengetrokken worden, dan zal je zien dat de plug-ins en thema’s vaak helemaal niet zo duur zijn. WooCommerce is dus een voordelige manier om een online shop te beginnen.

Met WooCommerce kun je vrijwel alles verkopen. Denk hierbij aan digitale goederen, abonnementen en afspraken.

Je kan galerijen maken en kiezen uit EDD-thema’s. Zodra iemand een product van je website koopt, stuurt website bouwen het systeem een e-mail met de downloadlink. We hebben ons verkeer met 1.187% laten toenemen door WordPress.

WooCommerce is verreweg de populairste e-commerce plug-in van WordPress. Mocht je onverhoopt tegen beperkingen of problemen aanlopen, dan kan je rekenen op de ontelbare extensies die externe builders hebben ontwikkeld. Met deze extensies kan je geavanceerde e-commercefuncties aan je shop toevoegen zonder dat je kennis hoeft te hebben van coderen. Als je bijvoorbeeld een lidmaatschapswebsite wil beginnen, dan heb je aan slechts een simpele plug-in genoeg.