Een WordPress Webshop Maken In 7 Stappen Met Woocommerce

Voor optimaal on-line resultaat ben je bij Klik & Steen an het juiste adres. Een kanttekening daarbij is wel dat dit binnen jouw price range lastig wordt, meestal zitten ze toch internet wel een stukje hoger. Aan de andere kant nemen ze wel een hoop zorgen voor je weg.

Kies je voor de basisvariant van Woocommerce voor jouw WordPress webshop, dan kun je alleen betalingen op factuur laten uitvoeren. Fijner voor de klant is het installeren van opties als PayPal, Bancontact en iDeal.

Snelheid Optimalisatie

Mollie betaal pluginMollie Payments for WooCommerce is een plugin van Mollie. We gebruiken deze plugin om betalingen te ontvangen op onze webshop. Klanten in heel Nederland die een webshop laten maken bij JVH webbouw.

  • Nadat je de juiste afbeelding hebt geselecteerd voor je product, is het tijd om je product te publiceren op de website!
  • Wij maken gebruik van een hele snelle hosting associate waarbij uw web site veilig geparkeerd staat.

Omdat het snel laden van pagina’s nog belangrijker wordt . Je betaalt over het algemeen iets meer voor internet hosting wanneer je een webshop wil maken. Een WordPress hostingpakket kiezen waarop we een webshop kunnen draaien en het vastleggen van een domeinnaam. De grootste kostenpost is hosting WordPress hosting voor een webshop. Er zijn duizenden Premium WordPress webshop designs waar je uit kan kiezen.

Een WordPress webshop maken; het klinkt als ontzettend ingewikkelde klus. Natuurlijk zijn er een hoop dingen waarop je moet letten. Het begint allemaal met het vinden van een geschikt WordPress thema en de keuze van een builder . Dit zijn puur de dingen die je nodig hebt om je WordPress webshop te maken. Natuurlijk heb je ook nog kosten in de vorm van verpakkingsmateriaal, verzendkosten, een boekhouder, software program, inkoop, marketing, enzovoort. Bij het tabblad “Producten” zie je de webshop pagina die gekoppeld is aan WooCommerce. Je kunt bij Pagina’s de naam van de pagina van je shop wijzigen in bijvoorbeeld “Onze Shop“.

Bas is bekwaam, communiceert helder en zeer betrokken! Hij heeft ons voorzien van een goede, mooie website welke hij ook kundig onderhoudt. Wij houden van heldere communicatie, goede afspraken en een eerlijke prijs. De webshops bouwen wij gericht op de resultaten in Google. Met dit populaire CMS beheer je eenvoudig zelf je website WordPress. Heb je een functionaliteit nodig die niet standaard zit ingebouwd?

Is de commerciële plugin wat uitgebreider waarmee je dit wel kunt instellen? Wil mijn web site niet openbaar vermelden maar zou hem je wel kunnen emailen in privebericht. Zo dient er een beveiligde SSL-verbinding te zijn bij het plaatsen van een bestelling. Hier echter alleen 1 probleem Ik heb de plug-in woocommerce geïnstalleerd. Maar krijg niet de vraag of ik de pagina’s automatisch wil installeren.. Bedoel je dat je deze menu knop zelf wel nog blijft zien? Dan de browser even cache verwijderen, of een browser gebruiken die deze website niet geopend heeft toen de menu knop er wel nog was.

Je kunt je dus voorstellen dat bij een webshop iedere seconde telt. Het belangrijkste is dat je een goed WordPress internet hosting pakket kiest, zoals Cloud86. Kies dus niet voor de goedkoopste; als je echt serieus bent dan haal je zo’n investering er makkelijk uit door de hogere conversie die je behaalt. Er zijn verschillende Payment Gateways, en die hebben allemaal zo hun voor- en nadelen. Voor sommige Payment Gateways betaal je standaard een vast bedrag per maand, andere zijn gratis en rekenen alleen kosten voor bepaalde functionaliteiten.

Om te beginnen heb je uiteraard de WordPress plugin WooCommerce zelf nodig. De plugin zelf is geheel free of charge en deze kun je downloaden en installeren vanuit de backend. Deze plugin zorgt er voor dat je website niet lastig gevallen wordt door spammers. Het lijkt er op dat die seventy five miljoen gebruikers van WordPress dit niet voor niets hebben gekozen.

Nu moet ik er wel bij zeggen dat dit enkel zin heeft als iemand ook daadwerkelijk het grootste gedeelte van de dag de stay chat kan bemannen. Zo kun je eenvoudig Mailchimp, Google Sheets en tal van andere tools koppelen aan WooCommerce. Een handige plug-in om dit zelf te realiseren is Upsell Order Bump Offer for WooCommerce. Laat ons deze onderhouden zodat jij je kunt concentreren op andere zaken. Zoek vervolgens tussen je geïnstalleerde plug-ins, deze plug-in op en klik op settings. Ik heb er voor gekozen om in mijn webwinkel alleen de iDeal betalingsoptie te implementeren.

Op de winkel pagina kan ik wel catagorie weergave instellen zodat de afbeelding wel wordt weergegeven , maar ik wil dit juist in een widget hebben. Er gaan trouwens ook berichten dat SSL misschien helemaal niet nodig is, volgens mij omdat de standaard beveiliging bij een goede hosting al een goede foundation is. Bij mij staan de volgende stappen namelijk in het Engels! En is er ook een mogelijkheid dat je dir korting ziet op de homepage need bij mij zie je het alleen pas als het in de winkelwagen ligt. Net als met pagina’s welke je eerst aanmaakt en dan content material in plaatst, maak je eerst hoofdcategorieën aan en dan producten. Als je een product aanmaakt kun je aan de rechterzijde dan aanvinken in welke categorie dit product getoond moet worden.

De volledige uitleg van Search Console komt wellicht later in een aparte handleiding of tutorial. WordPress website Ik had als doel deze tutorial kort te houden, maar nu ik bij stap 10 ben kan ik naar mijn gevoel tot stap 1.000 doorschrijven.