Een Zakelijke Voorraadfinanciering Of Pin Voorschot? De Afwegingen

Bij Welke Banken Kan Ik Geld Lenen?

Bedenk dat de voorraad een vorm van werkkapitaal is. U kunt je voorraad financieren door voldoende werkkapitaal op te op te halen. Natuurlijk wilt u weten op welke manieren u dat kunt doen. Voorraadfinanciering: alternatieve financieringsvormen U besluit om geen geld te lenen bij de bank om je voorraad te financieren. Gelukkig zijn er various alternatieve financieringsvormen.

Hoe Kunt U Gebruik Maken Van De Lagere Rente

  • Bij een eenmalige financiering van jouw voorraad sluit je het beste een kortlopende zakelijke lening af.
  • Een eenmalige kortlopende zakelijke lening
  • Super handig om je onderneming een vliegende begin mee te geven of om eenmalig further voorraad aan te schaffen.
  • De markt vraagt en jij kunt leveren: top dus.
  • Zo heb je in no-time je voorraadfinanciering weer afgelost.

Er ontstaat dan druk op het saldo van de lopende rekening. Om te kunnen blijven beschikken bedrijfsfinancieringen over voldoende liquide middelen is voorraadfinanciering noodzakelijk.

Dan is Factoring een mogelijkheid om uw voorraad te laten voorfinancieren. Kiest u voor factoring? Dan worden uw openstaande facturen vooruit betaald door een extern factoringbedrijf, ook wel de factor of factormaatschappij genoemd.

U verdient uw inkoopkosten niet direct terug. Uw voorraad moet dus worden voorgefinancierd. Heeft u een goedlopend bedrijf?

U kunt naar een financial institution gaan om geld te lenen. Dat is echter niet altijd nodig. Omdat er tegenwoordig allerlei alternatieven zijn voor een lening van de financial institution. U kunt uw voorraad ook financieren middels bijvoorbeeld een pin-krediet of middels een online krediet. Voorraadfinanciering noodzakelijk als inkoopkosten niet direct worden terugverdiend Heeft u bijvoorbeeld een winkel met een uitgebreid en breed assortiment? Dan duurt het hoogstwaarschijnlijk wel enige tijd om de gemaakte inkoopkosten terug te verdienen.