Eenvoudig Een Geld Lening Aanvragen In four Stappen

een kopie van uw laatste inkomensbewijs een kopie van uw paspoort of identiteitskaart (geen rijbewijs!) en dat van uw companion als u de aanvraag samen doet eventueel: een kopie van het contract of het laatste maandafschrift van aflossingsverplichtingen die de Kredietbank moet overnemen De Kredietbank kan alleen een beslissing nemen als alle bewijsstukken bij uw aanvraag zitten. Bij een full aanvraag krijgt u binnen 10 werkdagen per publish bericht of u een lening krijgt.

U kunt het ingevulde en ondertekende formulier ook scannen of er een duidelijke foto van maken. Deze kunt u met de gevraagde bewijsstukken mailen naar: U kunt zonder afspraak bij een VraagWijzer bij u in de buurt een aanvraagformulier ophalen. Het aanvragen van een sociale lening is free of charge. Let op: als u een lening afsluit is dat niet free of charge.

Bedrijfsruimte kopen vs. huren? De voordelen en nadelen op een rijtje LoanStreet en Collin Crowdfund lanceren rente op maat Factoring vs. Rekening-courant: wanneer is wat beter voor werkkapitaal en groei?

Rotterdam.nl gebruikt cookies om de website gebruiksvriendelijker te maken. Lees meer over deze cookies. Soms kunt u bij een commerciële financial institution geen lening krijgen.

U moet in Rotterdam ingeschreven staan. U moet 18 jaar of ouder zijn.

Zakelijke leningen voor andere doelen kennen een looptijd die gekoppeld is aan wat je met het geld wilt doen. Bij een machine of een transportmiddel wordt vaak uitgegaan van een levensduur van 5 jaar, dat zal dan ook de looptijd van de lening zijn.

Verder hangt de looptijd samen met het bedrag dat je aanvraagt en in hoeverre je dit binnen een bepaalde periode terug kunt betalen. Is er onderpand nodig voor het verkrijgen van een bedrijfsfinanciering? De meeste financiers verwachten een bepaalde vorm van onderpand. Daarnaast kan een financier nog further onderpand vragen, bijvoorbeeld in de vorm van een persoonlijke borgstelling, voorraad of debiteuren. Dien ik een boete te betalen bij extra aflossen?

U kunt het formulier op 2 manieren versturen. U stuurt het ingevulde formulier operational lease met de gevraagde bewijsstukken op naar: Let op: een postzegel is niet nodig.