Enterprise WordPress Webshop Met Woocommerce

Onderaan zie je dat je een ‘Live API key’ moet toevoegen. Dat is de API key van jouw account.

Koppel Online Betalingen Aan Een WordPress Webshop

Dit is vooral interessant als je heel wat mogelijkheden aanbiedt. Allright, nu kunnen we betalingen ontvangen. Tijd voor de volgende stap. > Some phrases of caution: als je een handvol producten wil verkopen, dan is het geen slecht idee om te gaan voor een normale Premium WordPress thema.

Er zijn enorm veel opties en enorm veel mogelijkheden. En elk thema is anders WordPress hosting gebouwd. Ik kan ook niet stap voor stap uitleggen wat je precies moet doen.

Je betaal bij Mollie 0,29 per iDeal transactie. Je kan direct een account aanmaken. Daarna moet je nog een aantal zaken uploaden en instellen, voordat je echt aan de slag kan. Je moet Kamer van Koophandel-uittreksel opsturen. En je moet een zakelijke bankrekening hebben.

De Mollie plugin installeren Om een plugin te installeren moet je op ‘Plugins’ klikken en daarna op ‘Nieuwe plugin’. We kunnen dan het zoekveld rechtsboven gebruiken en zoeken naar “Mollie Payments for WooCommerce”. Installeer vervolgens die plugin.

Of zelfs een van de gratis thema van WordPress, zoals Twenty Fifteen of Twenty Sixteen. Met WooCommerce heb je alle benodigde pagina’s en functionaliteit en de opmaak van alles zit prima in elkaar. Waarom moet ik mogelijk geen WordPress webshop thema kiezen? Omdat het instellen van een webshop lastig is.

Dit moet je ook doen voor de andere betaalopties die je wil hebben. En wanneer je bij het kopje ‘Afrekenen’ website maken helemaal naar onder scrollt, dan kan je ook de volgorde van de betalingsverwerkers aanpassen.

WordPress Webshop: Van Budget Tot Maatwerk

Jouw reside API-key kan je vinden in het account van Mollie wanneer je klikt op ‘instellingen’, ‘websiteprofielen’ en daarna op ‘Live API-keys’. Het kan zijn dat je nog website maken een websiteprofiel moet aanmaken. Als dat zo is, doe dat dan eerst. Voeg daarna jouw API-key toe. Klik bijvoorbeeld bovenaan op ‘Mollie – IDEAL’ en klik op ‘iDeal inschakelen’.