Enterprise WordPress Webshop Met Woocommerce

Als dit te ingewikkeld voor je is, kun je de WordPress plugin PixelYourSite gebruiken. Deze voegt de code waar nodig toe aan je web site. Magento heeft een grotere leercurve dan Woocommerce, maar packs a a lot bigger punch dan Woocommerce.

Bij webshops met maar “weinig” producten kan je by way of de productpagina andere producten als UpSell opgeven. Heeft je store veel producten, dan is de UpSell functie niet voordelig. Wanneer het assortiment regelmatig wijzigt is een dynamische functie voordeliger. WooCommerce heeft ook een functie voor de dynamische vertoning van gerelateerde producten, maar die functie toont niet de meest relevante producten. Mailchimp for WordPress is een bijzonder functionele plugin. Je kan het gebruiken voor het verzamelen van inschrijvingen en voor de synchronisatie van je klanten/orders met Mailchimp.

Woocommerce Payment Plugin

Als je alle opties hebt ingesteld klik je onderin op “Opslaan”. Klik op Generate API Key en je hebt hem aangemaakt. Laat dit scherm open staan, need deze Consumer Key en Consumer Secret hebben we bij een latere stap nodig. Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons group van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt. Vertaalbureau Perfect is onlangs overgestapt op 100 percent groene stroom en CO2-gecompenseerd gas. Sinds onze B-corp certificering zijn we druk bezig geweest om ons bedrijf nog verder te verduurzamen.

  • In de code van de knop zie je een verwijzing naar een pagina, namelijk /vario-demo/products/.
  • Er zijn free of charge SSL-certificaten van Let’s Encrypt en betaalde SSL-certificaten van Sectigo, voorheen Comodo. [newline]Een betaald SSL-certificaat is exclusiever, je kunt deze niet zomaar zonder verify op je web site installeren.
  • Er bestaan ook betaalde en gratis extensies waarmee je je webshop verder kunt uitbreiden.
  • Namelijk de toegang tot alle mogelijke opties die WordPress te bieden heeft.

En jullie zeggen dat je met de juiste configuratie ook een miljoen producten stabiel en snel kan laten draaien in een WooCommerce store. We hebben de vraag om een Magento-shop om te zetten naar een WooCommerce-shop in 2016 internet zo vaak gehad als van WooCommerce naar Magento. En op beide platforms kun je zowel hele goede als hele slechte shops bouwen.

Het gebruik van categorieën biedt een duidelijk overzicht, zowel voor de klant als beheerder. Zo gebruiken wij hier als woocommerce voorbeeld de categorieën ‘T-shirts’, ‘Accessoires’ en ‘Hoodies’. Beter inzicht te krijgen in producten en klanten.

Deze tekst wordt dan op de website in die balk/mededeling getoond. Om te laten weten dat de webshop nog in testmodus is. Koppelen en het gebruik van de koppeling is gratis en blijft free of charge.

Binnen de huidige database zijn er een aantal beschikbaar, waaronder de free of charge variant van MultilingualPress. Verbind uw WooCommerce webshop met ChannelEngine through WordPress hosting onze gratis plugin. De installatie is eenvoudig en onze plugin biedt volledige integratie van producten en bestellingen.

Voor het bundelen van producten moet je een app gebruiken. Je kunt een productbundelings-app installeren by way of de Shopify App Store. Klanten met hetzelfde e-mailadres of telefoonnummer worden overgeslagen tijdens een import. Alleen de meest recente klantvermelding waarvoor dubbele gegevens bestaan, wordt geïmporteerd. Als je gegevensimport is gelukt, zijn je product- en klantgegevens in het Shopify-beheercentrum beschikbaar. Als sommige van je producten of klanten niet zijn geïmporteerd, kun je na je gegevensimport handmatig een product toevoegen of een klant toevoegen. Voordat je je bestaande winkelgegevens importeert, moet je ze exporteren uit je WooCommerce-winkel.

Stripe brengt enkel kosten per transactie in rekening. Betalingen die through iDEAL verricht worden, zijn namelijk direct zichtbaar op het rekeningoverzicht. Consumenten hoeven geen additional transactiekosten te betalen voor een betaling by way of iDEAL.

Tot slot is alles mogelijk door de eenvoud van het WordPress CMS, of je nu een custom made design of mooie template wilt gebruiken. Dit zorgt ervoor dat je snel een professioneel uitziende webshop in WooCommerce kunt opzetten. Een basisinstallatie van WordPress is voldoende om te starten met WooCommerce. De combinatie WordPress-WooCommerce heeft een voordeel, namelijk de schaalbaarheid van het systeem.

De laatste paragraaf uit dit hoofdstuk “WooCommerce Sleutels”, is alleen nodig indien je real-time orders wilt doorzetten naast de reguliere batch. Geeft Exact Online een foutmelding terug bij het verwerken van de bestelling dan verschijnt de bestelling bij tab Fouten op het dashboard. Via de gele knop Meer info is meer informatie over het probleem te vinden. Is het probleem opgelost dan kan in sommige situaties de bestellingen opnieuw worden doorgezet met de blauwe Verwerk knop. Om zelf een website te maken met WooCommerce heb je allereerst WordPress nodig. Via deze site ga je naar plugins , waar je de WooCommerce-plugin kunt downloaden en installeren. Het wordt vaak vergeleken met Magento, maar in het midden- of topsegment zijn er wel meer interessante spelers het overwegen waard.

Promotie – Een notitie voor een evenement, een speciale vakantie, een bundel, een verkoop op alle / sommige artikelen of gratis verzending. Zoek vervolgens tussen je geïnstalleerde plug-ins, deze plug-in op en klik op settings. Kies vervolgens voor Woocommerce en klik op configuratie voltooien. Webgebaseerd platform voor websitemarketing dat bedrijven helpt bij het genereren van leads en omzet via WordPress aanpasbare tools.

Uitbreidingen als een CDN zijn geen uitzondering voor optimaal resultaat. Je voorbeeld ziet er mooi uit dit is alleen niet realiseerbaar met de normale standaard instellingen van deze plugin. Er moet ook nog wel wat programmering plaats vinden.