Freelancer Woocommerce

Dan kun je de volgende link raadplegen. – Als je dit met een bestaande site wilt installeren dan raden wij je aan om eerst een backup te maken van jouw website en database. Dit kan op de volgende manieren: Mocht er iets fout gaan of als je toch wilt terug gaan voordat de applicatie is geïnstalleerd dan heb je die optie.

Logischer wijs moet je eerst WordPress installeren voordat je hier verder kunt gaan. – Ten eerste zorg je ervoor dat de lees en schrijfrechten staan ingesteld op jouw website WordPress. Weet je niet hoe je dit kunt controleren?

Ontvang Een Gratis Offerte

Nadat je het geïnstalleerd en geactiveerd hebt kom je op de volgende pagina De laatste stappen kan je volledig naar eigen wens instellen.

woocommerce installatie binnen de wordpress admin Dit artikel zal uitleggen hoe je WooCommerce kunt installeren binnen jouw WordPress site. Tevens zullen wij een product plaatsen op uw website WordPress hosting behandelen, zodat de eerste stappen hiermee ook duidelijk zijn. Voordat je de installatie van WooCommerce kunt uitvoeren zijn een aantal zaken nodig om na te gaan.

Maak een ticket aan en we helpen je verder Tickets aanmaken en bekijken

Stap 1, WordPress Admin en het opzoeken van de wordpress website app. Je logt in op jouw admin omgeving van WordPress, dit is te bereiken through /wp-admin en log je in met de gegevens aangemaakt tijdens het installeren van WordPress. En voer je in de zoekoptie in: WooCommerce Druk je vervolgens op Nu installeren Stap 2, Het opzetten van WooCommerce

  • Deze plugin doet al dat werk voor je, identificeert waar klanten zich bevinden, rekent munteenheden om en previous de BTW toe waar nodig.
  • Daar horen ook digitale goederen zoals e-books en audio-verkopen bij.
  • De premium versie begint bij $50.
  • Zoals je weet moet je BTW , oftewel Belasting Toegevoegde Waarde, toevoegen aan verkopen binnen de EU.

Hosted Exchange VPS Hosting Managed VPS Hosting Hogere prestaties nodig voor je website? Shared VPS Hosting Binnenkort beschikbaar Knowledgebase | Kennisbank Op zoek naar een antwoord?