Geld Lenen Voor Een Auto

En ook daar zijn kosten aan verbonden. Het Nibud berekende dat een auto gemiddeld zo’n €seventy five,- á €a hundred,- per maand aan onderhoud kost. Houd hier rekening mee bij de aanschaf van uw auto. Heeft u een specifieke auto op het oog? Ga dan naar de ANWB autokosten calculator en bereken wat de kosten voor deze auto zijn.

Vergelijk rente, voorwaarden en datum uitbetaling in één overzicht U ontvangt een realistisch aanbod Geheel vrijblijvend en kosteloos offerte aanvragen Snel, foutloos en voordelig

leent u precies het bedrag dat u nodig heeft voor uw nieuwe auto; lost u de lening maandelijks af tegen een vast bedrag per maand (rente en aflossing) previous u de looptijd van uw lening aan op de verwachte gebruiksduur van de auto (lees meer bij ideas voor autofinanciering)

Niet tevreden, geld terug! Geld lenen doet u niet zomaar. Een lening is iets waar u goed over na moet denken. U gaat immers een financiële verplichting aan, vaak voor een langere periode. Daarom is het belangrijk dat u goed geïnformeerd bent voordat u eenlening aanvraagt.

Levensduur / Gebruiksduur Houd rekening met de levensduur van uw auto Omdat een auto een beperkte economische levensduur heeft, is het verstandig om de looptijd van de lening hierop af te stemmen. De gemiddelde gebruiksduur van een auto is 5 à 6 jaar. Daarom is een looptijd van 60 tot seventy two maanden vaak de beste optie.

Pas op voor betalen in termijnen Koop nu, betaal later. De meeste autoverkopers auto financieren bieden ook de mogelijkheid om een nieuwe auto op afbetaling te kopen.

Waarom bij ons lenen? Met één aanvraag een compleet aanbod van 5 banken in één overzicht

Verzeker uw auto met een allrisk dekking. Het is namelijk zonde als u een schade rijdt en door een lage dekking geen vergoeding ontvangt. Terwijl u nog wel de lening voor de auto moet afbetalen.