Geld Lenen Voor Je Auto, Verstandig Of Niet?

Woning Voordeel Krediet Online vrijblijvende lening offerte aanvragen

Er zijn echter wel enkele voorwaarden waaraan je moet voldoen: Je mag geen BKR registratie op je naam hebben staan; Je moet één of twee jaar in dienst zijn bij je werkgever (duur afhankelijk van aanbieder). Mocht je niet aan het laatste punt voldoen, kan je je werkgever vragen om een intentieverklaring. Je werkgever geeft in deze verklaring aan dat ze bereid zijn om je een vast contract te bieden, mochten de huidige omstandigheden niet veranderen.

Je moet minimaal €2.500 lenen en het most is €75.000. Nadelen van deze lening zijn dat je soms additional kosten moet betalen als je het bedrag voortijd wilt aflossen.

Een autolening afsluiten bij een autodealer is handig, maar vaak niet de goedkoopste optie. Controleer persoonlijke lening daarom altijd of je ergens anders goedkoper uit bent, voordat je de lening afsluit.

Vrijblijvend advies over Geld lenen Directe krediet service, direct geld lenen bij Beterlenen

Je betaalt alleen rente over het bedrag dat je hebt geleend. De nadelen van deze lening zijn dat het rentepercentage wisselt en je al snel meer geld leent dan eigenlijk de bedoeling was. Een auto financieren zonder huge contract Vroeger kon je alleen geld lenen als je een huge contract had, maar dat is nu niet meer zo. Omdat vaste contracten niet meer zo vanzelfsprekend zijn als vroeger, kan je nu ook geld lenen als je een tijdelijk contract hebt.