Gespecialiseerde Magento Bouwers

Ook zijn er numerous mogelijkheden om verder te kunnen optimaliseren en is het mogelijk om een nieuwsbrief te versturen. Een thema is het uiterlijk van de webshop. Het thema speelt een belangrijke rol in een webshop. Als je producten overzichtelijk zijn weergegeven bevordert dit het bestelproces met meer sales magento hosting tot gevolg. Denk bij het starten van een webshop dus goed na over de indeling van je web site.

Hierdoor bestaat er een centraal order en voorraadbeheer. Mocht je meerdere bedrijven hebben, is het niet te zien dat deze webshops bij elkaar horen.

Er zijn numerous gratis open-source CMS-en waarmee je een webshop kunt opzetten, maar Magento is toch wel een van de populairste. Dankzij de modulaire opbouw is je shop gemakkelijk uit te breiden met functies. De bekende betaalmethode zoals iDEAL en creditcard zijn gemakkelijk te integreren.

Daarnaast is Magento ook geschikt voor grote aantallen artikelen en kan er eenvoudig een multishop magento worden opgezet. Met een multishop kunnen twee webshops draaien op één centraal systeem.

Hierdoor wordt een snellere laadtijd gerealiseerd. Inbegrepen bij onze Magento hosting Het eerste jaar is je domeinnaam gratis bij je hostingpakket. Zo heb je additional korting in het eerste jaar!

Magento is één van de meest gebruikte webshopsystemen op dit second. Je kunt hiermee gemakkelijk je webwinkel een professionele uitstraling geven.

Je kunt een thema op maat laten ontwikkelen, maar het is ook mogelijk om een kant en klaar thema te kopen. Dit kun je doen through de Magento Marketplace. Wil je een eigen design op maat laten maken? Kijk dan eens op onze Webdesign pagina.

In Het Kort Over Magento Monkey

Onze servicedesk helpt je als je tegen problemen aan loopt met het bouwen van je webshop. Dit is tot wel 5x sneller dan een normale harde schijf . Zo heb je altijd een snelle webshop. Op alle webhosting pakketten geldt Niet Blij?