Goede Ideeën Beginnen Met Koffie En Bij Boon Webdesign.

Natuurlijk wil je een brand instellen op je website. Dit is het belangrijkste herkenningspunt van je website. Je kunt een logo instellen door naar “Header -> Site Identiteit” te gaan. Je krijgt nu een aantal opties te zien.

Bij Familie geef je aan welk lettertype je wilt gebruiken. Er zijn er echt meer dan genoeg uit te kiezen. Je kunt de lettertypes testen door een lettertype te selecteren en aan de rechterkant de reside preview van je web site te bekijken.

Wat Als Jouw WordPress Website Doelwit Is Geworden Van Hackers ..

Ben je nog aan het overwegen welke kleuren mooi zijn voor jouw web site? Je kunt een web site als Coolers.co bekijken om kleurenpalet te maken voor jouw website. Ik raad je aan om niet meer dan three woocommerce hoofdkleuren te nemen. De hoofd kleuren die je in het Astra thema gebruikt kun je by way of de customizer instellen. Je gaat hiervoor naar Wereldwijd en dan naar Kleuren.

Review Het Geleerde Direct In Je Eigen WordPress Website Toepassen

Puur omdat dit goed genoeg is en het aanpassen vaak niet ten goede komt. Dit is zo bij het gewicht van de letters, Text Transform (altijd kleine letters, alleen hoofdletters, and so on.), regelhoogte en marge onder paragraaf. Hoofd kleuren instellen voor je web site WordPress hosting Kleuren zijn heel belangrijk voor de uitstraling van je website en bezoekers herkennen je web site hierdoor ook eenvoudig. Verder kun je rust en vertrouwen creëren voor je bezoekers.

Je kunt op Logo veranderen klikken om je eigen emblem toe te voegen aan je web site. Wil je een ander brand gebruiken voor retina-apparaten, dan kun je dit aanvinken en een ander brand selecteren. Hetzelfde geldt voor mobiele apparaten.

Vergeet niet om op “Publiceren” te klikken om je wijzigingen door te voeren. Logo op je WordPress website instellen

Dit moet dus je absolute hoofdkleur zijn. De hyperlink hoverkleur wordt gebruikt voor als je met je muis over een hyperlink heen beweegt. Wanneer je een kleur aanpast, kun je dit direct aan de rechterzijde bekijken through de live preview.

Je krijgt dan de volgende instellingen te zien: Ik hoef je waarschijnlijk niet veel uitleg te geven over waar de kleuren voor zijn, aangezien dit er gewoon in het Nederlands staat. Je kunt hier de kleuren aanpassen voor de tekst, thema, link, link wordpress website hover, heading en achtergrond. De thema, hover en header kleur hebben misschien wat additional uitleg nodig. De thema kleur wordt gebruikt voor globale dingen in het thema die een kleur hebben om op te vallen.

Bij Varianten kun je aangeven welke versies van dit lettertype je eventueel wilt gebruiken op je web site. Zo kun je aangeven dat je dik- en schuingedrukt wilt toevoegen en nog wel meer.

Bij Afmeting kun je de lettergrootte selecteren. Ik heb hier 18 ingesteld, wat staat voor 18 pixels groot. Vervolgens hebben we nog een aantal opties waar ik de standaard instellingen zou laten staan.