Gratis Zelf WordPress Website Maken Voor Dummies

Je komt nu op pagina uit met verschillende prijzen. Hier hoeven we niets mee te doen, want we willen het free of charge thema downloaden.

Je kunt de verschillende tabbladen bekijken met informatie woocommerce en keuzes. Ik pas zelf op de meeste pagina’s niets aan.

Je kunt hier aangeven voor welke submit sorts je Beaver Builder wilt activeren. Verder kan het zijn dat jij hier meer verschillende submit varieties ziet staan. Dit is afhankelijk van de plugins die je hebt geĆÆnstalleerd en het thema waar je gebruik van maakt. Tot zover de eerste kleine stappen met Beaver Builder. Nu we deze plugin hebben geĆÆnstalleerd, kunnen we het thema Astra installeren en een free of charge template uitkiezen die goed met Beaver Builder samenwerkt.

Kosten WordPress Website: Algemene Wijsheden

Zodra je dit gedaan hebt zal er voor je gezocht worden en zal je de plugin als eerste resultaat zien staan. Klik op de knop Nu installeren om de plugin te installeren. Vervolgens krijg je de optie om de plugin te activeren. Activeer de plugin door op de knop Activeren te klikken. Je komt nu op een welkomstpagina van Beaver Builder uit.

Scrol iets verder naar beneden tot je het onderstaande ziet staan. Klik hier op de tekst “Download Free Astra Theme”. Kies waar jij je prettig bij voelt.

Je zal nu echt het gevoel krijgen dat je een WordPress web site aan het maken bent. We gaan namelijk aan de slag met het design en de functionaliteiten van je web site. Zo gaan we de plugin Beaver Builder en het WordPress thema Astra downloaden en installeren op onze website. Met de plugin Beaver Builder kunnen we mooie pagina’s in elkaar zetten en indelen en het Astra thema zorgt voor het design.

Alle plugins die je hier kunt vinden zijn free of charge. Wel kan het zijn dat een plugin de betaalde variant promoot waar additional WordPress hosting functionaliteiten inzitten. Om Beaver Builder te installeren kun je in het vak rechtsboven zoeken naar “Beaver Builder”.

Beaver Builder plugin installeren Laten we beginnen met de plugin Beaver Builder die we gaan gebruiken als web page builder, oftewel pagina bouwer. Er is een betaalde variant die ik je zeker kan aanraden. Je krijgt hier een stuk meer mogelijkheden bij en kunt er echt schitterende pagina’s mee maken. Deze pagina is hier ook mee gemaakt.

Je kunt echter in eerste instantie ook voor de gratis variant gaan, namelijk Beaver Builder Lite. Dit is ook een prima startpunt wanneer je internet start met het maken van WordPress web sites WordPress. Om Beaver Builder Lite te installeren gaan we naar “Plugins -> Nieuwe plugin”. Je komt nu op een pagina terecht waar je plugins kunt zoeken in de officiele WordPress plugin directory.

Wat Kost Een Website?