Handleiding Automatisch Verplaatsen Of Verhuizen WordPress Website

Wat Is Het Verschil Tussen Een WordPress Website En Een Maatwerk Website?

Klik op Nieuwe toevoegen, vul in de zoekbalk Twenty Fifteen, klik op Installeren en klik vervolgens op Activeren. Wanneer je nu jouw website WordPress bekijkt, dan zie je direct dat het design anders is.

Laten we nu van thema wisselen. Stap 2: Nieuw thema installeren en instellen We gaan nu een ander free of charge thema van WordPress installeren en instellen. Je ziet dan alle thema’s die op dit second zijn geïnstalleerd. Je kan andere gratis thema’s bekijken en installeren door op Nieuwe toevoegen te klikken.

Als het goed is staat het thema dat wij nu gaan installeren Twenty Fifteen al in het rijtje met geïnstalleerde thema’s. Ga dan met je muis over het thema heen en klik op Activeren. Kan je het thema niet vinden? Dan moet je waarschijnlijk het thema eerst installeren.

Stap Voor Stap Je Eigen Website

Bij ‘Header’ kan je de grote kopafbeelding aanpassen of zelfs verwijderen. Buiten WordPress hosting deze aanpassing kan je niet zoveel veranderen in dit thema met de customizer.

Maar je ziet waarschijnlijk ook dat het niet geheel lijkt op het voorbeeld. Het voorbeeld is ook altijd een eindresultaat wat je met het thema kan bereiken, niet hoe het thema er direct uitziet . Laten we weer naar de customizer gaan

Wil je web als het voorbeeld onder het menu een stukje tekst? Dan kunnen we dat toevoegen by way of ‘Widgets’ (je zou dan een ‘tekst’-widget in de sidebar moeten zetten). Stap 3 WordPress: WordPress web site maken met het gratis thema ‘Goedemorgen’

Je ziet dan internet als bij de plugins een paar tabbladen met Populair, Nieuwste en Uitgelicht. Je kan ook bij Eigenschap filter zoeken naar specifieke thema’s.