Herfinanciering Nodig?

U zoekt een kortlopend krediet voor bijvoorbeeld de aankoop en doorverkoop van vastgoed. U bent vastgoedprofessional en u zoekt een lening die de ruimte geeft om uw portefeuille uit te breiden. Voor bijvoorbeeld transformaties en overbruggingen. U bent een ervaren vastgoedprofessional en u zoekt een financiering voor projectontwikkelingen. Voor ervaren projectontwikkelaars. Alternatieve vormen van financiering zijn mogelijk. De voordelen voor kredietnemers

Uw vastgoedportefeuille financieren via Benkey biedt vele voordelen. Wij doen er alles aan om uw aanvraag zo goed en snel mogelijk te laten verlopen. Onze dienstverlening gaat daarin web een stapje verder. Wij regelen het snel en zorgvuldig. Voor vrijwel alle type objecten. Voor en door vastgoedprofessionals. Financieren was nog nooit zo makkelijk

Doorlopend Krediet Oversluiten Zonder Boeterente

Bij Benkey is de combinatie mogelijk en bijzonder prettig. Maandelijkse uitkeringen zijn een echte plus voor mij.” “De zekerheden die dit kind product biedt zijn ongekend. zakelijke financiering Bij het beleggen in zakelijke hypotheken staat er een fysiek gebouw waar je het eerste recht van hypotheek op hebt.” Denkt u na over het herfinancieren van uw vastgoedportefeuille?

Door de combinatie van geavanceerde technologie en vastgoedexpertise kunnen wij u helpen met de juiste financiering. Wij zijn bedacht en ontwikkeld door professionals zoals u. “Ik wilde mijn geld diversifiëren en tegelijkertijd further inkomsten generen.

Alles Over Herfinanciering

In de meeste gevallen is de financiering binnen een paar weken rond. U zoekt een financiering voor bestaand vastgoed dat als geheel of in delen verhuurd wordt.

Wij staan graag voor u klaar met een passend voorstel, afgestemd op uw portefeuille. Herfinanciering van uw vastgoedportefeuille houdt in dat uw vastgoedportefeuille door specialisten wordt geïnventariseerd. Er wordt gekeken naar de waarde van uw vastgoed, de eventuele inkomsten die deze panden leveren en de huidige financieringen. In overleg met u wordt besloten of herfinanciering of eventuele uitbreiding van uw portefeuille verstandig is. Er zijn verschillende redenen om uw vastgoedportefeuille te herfinancieren.

Voor vastgoed met een relatief laag risicoprofiel. U bent ondernemer en u wilt zakelijk vastgoed voor eigen gebruik financieren. Kort- of langlopend krediet mogelijk. Waar uw bank stopt, gaan wij verder. Niet bedoeld voor privé-aankoop van vastgoed.