Hoe Beheer Ik Een Product In Magento?

U kunt zowel de kleur van het body rondom de box als ook de kleur en maat van de sterretjes wijzigen. Met behulp van onze Google Integratie kunnen de productbeoordelingen ook bij Google Shopping worden getoond.

U kunt hier dan invoeren welke GTIN, Brand en MPN attributen moeten worden gebruikt. Let wel op: dit is geen standaardinstelling in Magento – de attributen moeten handmatig worden ingevoerd. De Trustbadge rechts onder of elders in uw webwinkel tonen?

U heeft de Trustbadge® succesvol geïntegreerd! U kunt er ook voor kiezen de Trustbadge op een andere plek te plaatsen en met of zonder beoordelingsscore te tonen. Productbeoordelingen integreren Als u gebruik maakt van de Trusted Shops webshop productbeoordelingen, kunt u het verzamelen en tonen hiervan op de productpagina activeren en configureren: De weergave van de productbeoordelingen kunt u met behulp van verdere parameters aan het uiterlijk van uw webwinkel aanpassen.

De btw-aangifte is razendsnel geregeld. En op je smartphone zie je actual wat je hebt verdiend. Kortom, je financiële administratie is keurig op orde en jij hebt er geen omkijken meer naar. En je bespaart enorm op de kosten als je via magento de webservice transacties laat verwerken! Als je handmatig je boekhouding bijhoudt, is belastingaangifte doen meestal een hele klus.

Responsive design activeren? De weergave van de productbeoordelingen aanpassen? In de professional-modus heeft u de magento hosting mogelijkheid de integratie nog meer te individualiseren. Verkoopfacturen van je webshop worden automatisch op de juiste plek gezet.