Hoe Beheer Ik Een Product In Magento?

Zoals hierboven aangegeven is de hoeveelheid tekst en de relevantie belangrijk voor de waardering. Maar wanneer heeft een tekst positieve invloed op web optimization? Hier is de bepalende factor het ‘zoekwoord’ dat jouw doelgroep gebruikt. Ga na met welke woorden je hoger wilt scoren en verwerk deze woorden in de zichtbare content magento, bestaande uit titels, tekst, linkjes en afbeeldingen .

Hou er ook hier weer rekening mee dat de woorden die je gebruikt ook op de categoriepagina te lezen moeten zijn. Maak dus eerst een productbeschrijving en vul daarna de metavelden. De metagegevens van een productpagina beheer je in magento onder de knop Catalogus – Beheer producten – Tab: Meta informatie.

Verwerk de woorden vervolgend in de meta gegevens van de pagina. Een magento hosting webshop bevat naast product- en categoriepagina’s ook informatiepagina’s. Informatiepagina’s zijn nodig voor bijvoorbeeld verzendinformatie, bestelinformatie of Algemene voorwaarden. Een pagina maak je in de Magento backend aan onder de knop CMS – Pagina’s.

Wat Is Magento?

In de eerste tab ‘Algemeen’ vul je de meta titel in. De onderste tab ‘Meta-gegevens’ gebruik je voor de meta key phrases en meta beschrijving.

In magento kun je standaard op vier locaties meta informatie beheren: Hieronder geven we per locatie aan waar de gegevens kunnen worden ingevuld. Maar eerst gaan we in op een belangrijke valkuil als het gaan om het beheren van meta data en geven we aan wat goede content material is voor je SEO.

Hou er ook hier weer rekening mee dat de woorden die je gebruikt ook op de productpagina te lezen moeten zijn. Maak dus eerst een productbeschrijving en verwerk de belangrijkste woorden in de titel / naam van het pruduct, vul daarna de metavelden. Meta gegevens onder: Systeem – Configuratie – Ontwerp – HTML head

– Invoeren metagegevens op basis van geplaatste content material Nadat je de metagegevens hebt ingevuld kun je met behulp van een metachecker device de pagina na laten kijken . De juiste content voor een betere SEO

Relevantiescore van metagegevens in Magento: ‘Zichtbare’ content is de basis Metatitel en meta beschrijving worden gebruikt door zoekmachines. Het gaat erom dat er in de metagegevens duidelijk en beknopt omschreven staat welke informatie er op de pagina te vinden is. Gebruik geen woorden die niet als zichtbare content op de pagina staan, de relevantiescore van meta gegevens is erg belangrijk. Hanteer daarom altijd de volgende volgorde bij het aanmaken van een pagina:

Indien de metavelden voor de cms-, categorie- en productpagina leeg zijn, gebruikt Magento metagegevens die onder Systeem – Configuratie – Ontwerp zijn ingevuld. Custom choices Magento magento kosten Magento meta Magento nederlandstalig Magento webshop Mobiele web site Product opties Responsive SEO

  • Crownstudent ZOVEEL MOGELIJKHEDEN EN TOCH EEN OVERZICHTELIJKE MOBIELE WEERGAVE Crownstudent Lees verder
  • Magento werd in maart 2008 gelanceerd als professioneel open supply webshop-pakket.

De metagegevens van een categoriepagina beheer je in Magento onder de knop Catalogus – Beheer categorieën. De ‘Paginatitel’ is de meta titel, de velden voor meta keywords en meta omschrijving vind je daaronder.