Hoe Beheer Ik Een Product In Magento?

U kunt zowel de kleur van het frame rondom de field als ook de kleur en maat van de sterretjes wijzigen. Met behulp van onze Google Integratie kunnen de productbeoordelingen ook bij Google Shopping worden getoond.

U kunt hier dan invoeren welke GTIN, Brand en MPN attributen moeten worden gebruikt. Let wel op: dit is geen standaardinstelling in Magento – de attributen moeten handmatig worden ingevoerd. De Trustbadge rechts onder of elders in uw webwinkel tonen?

U heeft de Trustbadge® succesvol geïntegreerd! U kunt er ook voor kiezen de Trustbadge op een andere plek te plaatsen en met of zonder beoordelingsscore te tonen. Productbeoordelingen integreren Als u gebruik maakt van de Trusted Shops magento productbeoordelingen, kunt u het verzamelen en tonen hiervan op de productpagina activeren en configureren: De weergave van de productbeoordelingen kunt u met behulp van verdere parameters aan het uiterlijk van uw webwinkel aanpassen.

Wij Werken Iedere Dag Samen Met Onze Klanten Aan Het Behalen Van Online Doelstellingen

De btw-aangifte is razendsnel geregeld. En op je smartphone zie je exact wat je hebt verdiend. Kortom, je financiële administratie is keurig op orde en jij hebt er geen omkijken meer naar. En je bespaart enorm op de kosten als je by way webshop of de webservice transacties laat verwerken! Als je handmatig je boekhouding bijhoudt, is belastingaangifte doen meestal een hele klus.

Stap Nu Over Naar Magento 2

Responsive design activeren? De weergave van de productbeoordelingen aanpassen? In de skilled-modus heeft u de magento hosting mogelijkheid de integratie nog meer te individualiseren. Verkoopfacturen van je webshop worden automatisch op de juiste plek gezet.