Hoe De Woocommerce Plug

Foto’s selecteren en optimaliseren Bouwen van WordPress hosting actiepagina’s en beheren van aanbiedingen

WordPress webshop beheer door Tekstory U heeft besloten dat u uw webshop niet zelf gaat beheren.

WordPress Themes Voor Webshops

Wij hebben samen al aan meerdere projecten gewerkt en vullen elkaars werkzaamheden goed aan. Door deze samenwerking zijn wij in staat om een volledige WooCommerce webshop op te leveren. Heeft u geen zin meer om aan uw eigen webshop te bouwen, maar wilt u wel graag dat uw webshop snel “stay WordPress” gaat? Neem dan snel contact op om te kijken welke stappen nodig zijn om uw webshop zo snel mogelijk klaar te hebben. Moet ik al een WordPress webshop hebben?

Het beheren van uw WooCommerce webshop bestaat uit: Het uitvoeren van een zoekwoordonderzoek wordpress website & analyse Producten invoeren en productteksten schrijven

Informatieve teksten schrijven Pagina’s optimaliseren zodat er meer conversies plaatsvinden Zoals u hierboven al heeft kunnen lezen neemt Tekstory geen technische aspecten uit handen. Het aanpassen van uw template, het installeren van plugins en alle andere technische werkzaamheden laten wij graag over aan finalwebsites.

  • Zijn hier css code’s voor om dit op te lossen?
  • Terwijl er nog 7 pagina’s vol staan..
  • Met deze plugin kon ik bijv kiezen voor 3 artikelen naast elkaar en hoeveel ik er op 1 pagina wil.
  • Hopelijk kan iemand mij helpen..

Perfecte Integratie Met Woocommerce

Wij de webshop, u het ondernemerschap! Makkelijk aan uw WordPress website gekoppeld Extra plugins voor bijvoorbeeld betalingen beschikbaar

Een uitstekende keuze, maar wat kunt u precies verwachten? Natuurlijk zorgen wij ervoor dat alle content wordt geschreven, maar daarnaast kunt u nog wat meer verwachten.