Hoe Maak Je Een Website Met WordPress In 2020?

Ga onder het kopje Security naar HTTPS Enforce. Op deze pagina kun je op serverniveau aangeven dat alles through een HTTPS-verbinding moet lopen. Deze instelling overruled je web site. Het enige wat je hoeft te doen is zorgen dat dit aan staat.

Je kunt hier je WordPress installatie beheren. Aan de rechterzijde zie je een icoontje waarmee je kunt inloggen.

Een andere manier is om via je SiteGround account WordPress hosting in te loggen. Ga naar “WordPress” en vervolgens Install & Manage.

Footer (onderkant) Van Je Website Wijzigen

  • Zullen we nu starten met de eerste stappen?
  • Zelf een eigen WordPress website maken
  • Een snelle web site, een domeinnaam, betrouwbare internet hosting, high-notch WordPress ondersteuning, meer dan genoeg ruimte en een professioneel thema.
  • Dan heb je alles wat je nodig hebt.

Je kunt dit het best direct doen, omdat je anders nog technische handelingen moet doen in de database om echt alle URL’s over te zetten op HTTPS. Wanneer je het nu direct doet is dit gelukkig niet nodig. Met andere woorden, het is tijd om eindelijk in te loggen op onze web site woocommerce.

Je doet dit door net als hierboven op de afbeelding de optie op “blauw” te zetten onder HTTPS Enforce. HTTPS instellen op je nieuwe WordPress web site wordpress webshop Om alles helemaal excellent ingesteld te hebben staan, moeten we nog een kleine wijziging doen op onze gloednieuwe WordPress website.

Je kunt op twee manieren inloggen op WordPress. De standaard manier is om naar jouwdomeinnaam.nl/wp-login.php te gaan. Je kunt hier je e-mailadres en wachtwoord invoeren om in te loggen.