How To Install Woocommerce In WordPress

Voorraadbeheer en verkoop worden vanuit een enkel dashboard beheerd. Lees zeker onze gids op Gatsby om meer te weten te komen over hoofdloze WordPress. Je kan het beste contentbeheersysteem ter wereld combineren met een van de beste woocommerce e-commerce platforms. BigCommerce werkt samen met veel betalingsgateway bedrijven en krijgt vaak veel gunstigere verwerkingskosten voor creditcards voor haar gebruikers. Alle PCI-compliance worden afgehandeld door BigCommerce.

Het bedrag van $99 is bovendien alleszins redelijk als je je realiseert dat je features ontvangt die zijn afgestemd op kleine bedrijven. Ook ontvang je opties als AffiliateWP, MailChimp, Quickbooks, Stamps.com en een importer voor Groupon. De free of charge klantenondersteuning stijgt bovendien ver boven mijn verwachtingen uit en laat vergelijkbare plug-ins achter zich. Verwacht niet dat je met iemand telefonisch contact kan houden of ze kan mailen, maar de boards zijn actief en de videotutorials zijn erg nuttig.

WordPress Webshop; Waar Moet Je Rekening Mee Houden?

Je hoeft niet meer een keuze te maken. Nu is BigCommerce dus onerous aan het werk om de kracht van WordPress als contentplatform te bundelen met de superieure verkoopkracht van BigCommerce. In dat opzicht kan je het vergelijken met Ecwid. Je kan de BigCommerce-module dus op meerdere websites plaatsen waarmee er automatische synchronisatie plaatsvindt.

WordPress Webshop Pakketten

Het belangrijkste doel van BigCommerce is om bedrijven aan te trekken die hun website hebben gebouwd op WordPress. Het is niet een onwaarschijnlijk situation dat een populaire WordPress website blogger op een dag besluit om producten te verkopen. Een jaar geleden was de combinatie WordPress en BigCommerce niet mogelijk, maar met de komst van de BigCommerce-plug-in is hier verandering in gekomen.

Nu probeert BigCommerce echter een plekje te bemachtigen in de WordPress-ruimte en hebben ze een early-versie gelanceerd die zich in developer-beta bevindt. Op moment WordPress hosting van schrijven moet je je aanmelden om toegang te krijgen, maar dit kan in de nabije toekomst veranderen.

WP EasyCart ondersteunt de verkoop van verschillende soorten unieke producten zoals donaties, facturen, ebooks en videocontent. Veel van de geavanceerde add-ons van WooCommerce zijn extreem duur als je ze vergelijkt met de jaarlijkse kosten van $sixty nine of $ninety nine van WP EasyCart. BigCommerce heeft al geruime tijd een eigen e-commerceplatform, waar het zijn eigen contentmanagementsysteem en hosting bij leverde.