How To Install Woocommerce In WordPress

Kies Je Voor Een Webshop Met Magento Of Woocommerce?

Vervolgens kun je kiezen uit de volgende pakketten: WooCommerce is de goedkoopste en het meest uitgebreide e-commerce platform voor WordPress. WooCommerce levert aan meer dan 28% van alle online winkels en heeft inmiddels 30.923.672 downloads. WooCommerce kan geïntegreerd worden met vrijwel elke serviceprovider. Shopify ondersteunt integraties met de volgende systemen- en toepassingen:

Opmerkingen Ja, ik wil een opmerking meesturen Dit iframe bevat de vereiste logica om Ajax aangedreven Gravity Forms te verwerken. Ga je een WordPress website webshop beginnen of is je huidige webshop aan vervanging toe? Dan ontkom je er niet aan om na te denken over een E-commerce platform.

Meetbaar méér resultaat uit je webshop Klantbeoordeling 9,5 Ontvang vrijblijvend informatie en advies over Maak een keuzeWebshop laten makenMeer bezoekersData analyserenKanalen optimaliserenConversie optimalisatieConsultancy

In tegenstelling tot WooCommerce is Shopify geen gratis platform. Zij bieden een gratis website maken proefperiode van 14 dagen aan.

Woocommerce Configureren

WooCommercen en Shopify zijn beide zeer goede keuzes als het gaat om E-commerce platformen, maar wat is voor jou de beste keuze? Wij hebben de voor- en nadelen van zowel WooCommerce als Shopify voor je op een rijtje gezet. WooCommerce is een gratis WordPress hosting plugin. Heb je meer nodig dan alleen de basisvoorzieningen die de plugin biedt, dan zijn er altijd uitbreidingen te vinden.