In 5 Stappen Je Eigen WordPress Website Met Strato

Waarom Bij Webbouwers Je WordPress Website Laten Maken?

WordPress zien we als een middel en niet als een oplossing. Wij passen ons niet aan op WordPress, website bouwen maar laten WordPress zich aanpassen op ons. Een WordPress dashboard dat nóg slimmer is.

Drie belangrijke componenten in onze WordPress websites Een bestaand thema aanpassen? Onze ervaren WordPress specialisten ontwerpen WordPress web sites WordPress website & WordPress webshops met een volledige focus op de eindgebruiker. Dat previous niet in een standaard thema, dus we gebruiken altijd maatwerk.

WordPress Instellingen: Permalinks

Alle waardevolle informatie op één plek. We geven je inzicht in hoe goed je web site ervoor staat.

Tijd besparen door content material administration toegankelijk te maken. Wij zijn ervan overtuigd dat content management eenvoudig en snel moet kunnen. Daarom geloven we in een schone en duidelijke structuur aan de achterkant van onze websites.

  • Ik hoop dat bovenstaande informatie je heeft geholpen om een keuze te maken.
  • Wees niet bang dat je een pakket neemt die te klein voor jou is.
  • Kies voor het pakket dat het beste bij jou previous.
  • Je hoeft alles hierboven niet direct te snappen, maar het zijn meerdere handige features die je graag bij ieder hostingbedrijf zou willen krijgen.
  • Dagelijkse back-ups, super handig voor als er iets fout gaat;

Waarom Je Het Onderhoud Van Je WordPress

Daarnaast heb je inzicht in je hostingverbruik en kun je direct contact opnemen met onze helpdesk. Rechtstreeks vanuit jouw WordPress Dashboard. We zijn méér dan een WordPress web site WordPress hosting bureau.