In 5 Stappen Je Eigen WordPress Website Met Strato

Hoe vind je de juiste plugin? Stel, je wilt social media knoppen plaatsen onder elk blogbericht. Je hebt dan een plugin nodig, maar welke?

Gebruik het zoekveld om te zoeken naar een specifieke plugin. Je kan ook losse termen invullen. Klik bij de plugin die je wilt hebben op Installeren.

Je kunt op twee manieren een goede plugin vinden: Je kunt googelen op termen zoals ‘greatest social media button plugin’ of ‘WordPress social media buttons’. Je kunt dan een aantal artikelen scannen en kijken welke plugins bij jou passen. Kopieer daarna de naam van de plugin en vul die bij het zoekveld van ‘nieuwe plugins’ in. Of je kan zoeken op de pluginpagina van WordPress met soortgelijke termen.

Voor bijna alles is er wel een plugin. Er zijn weinig plugins die echt nodig hebt. Deze zijn wel handig en worden door de meeste web sites WordPress hosting gebruikt:

Let dan op de scores en klik op ‘more details’. Het nadeel is de zoekfunctie van WordPress niet good is. Je weet niet zeker of je de beste plugin ziet.

  • Meer informatie over plugins?
  • Wanneer je een plugin hebt geactiveerd, dan zie je vaak een nieuw menu-merchandise voor de plugin in het dashboard van WordPress.

Verder zie je ook bovenaan het afbeeldingblokje een tabblad met mogelijkheden om de afbeelding uit te lijnen. Plugins zijn stukjes functionaliteit die je kunt downloaden en aan jouw website wordpress website toevoegen.

Maak Gebruik Van Korte En Krachtige Permalinks

Waarom WordPress Gebruiken?

Je kan weer op het plusje hyperlinks of boven het blokje klikken en dan picture/afbeelding selecteren. Wanneer je een blokje toevoegt zie je ook rechts een pictogram van een afbeelding. Daarna kan je een afbeelding uploaden. Je kan ook een afbeelding direct in het artikel slepen.

Probeer verschillende kopjes te gebruiken om het artikel te verdelen. De belangrijkste kopjes krijgen een h2, subonderwerpen krijgen een h3 en zo verder.

Een plugin tegen spam voor reacties. Bijvoorbeeld WordPress Zero Spam, Antispam Bee en Akismet.

Een plugin voor search engine optimization: De populairste zijn Rank Math en Yoast web optimization. Je kunt later altijd andere plugins toevoegen. Weinig plugins zijn echte must wordpress website-haves. Ga pas op zoek naar een plugin wanneer je iets tegenkomt dat je wilt toevoegen of aanpassen.