In 5 Stappen Je Eigen WordPress Website Met Strato

Installeer Een Nieuwe Lege Kale WordPress

WordPress zien we als een middel en niet als een oplossing. Wij passen ons niet aan op WordPress, wordpress webshop maar laten WordPress zich aanpassen op ons. Een WordPress dashboard dat nóg slimmer is.

Drie belangrijke componenten in onze WordPress web sites Een bestaand thema aanpassen? Onze ervaren WordPress specialisten ontwerpen WordPress web sites WordPress & WordPress webshops met een volledige focus op de eindgebruiker. Dat previous niet in een standaard thema, dus we gebruiken altijd maatwerk.

Alle waardevolle informatie op één plek. We geven je inzicht in hoe goed je web site ervoor staat.

Tijd besparen door content material administration toegankelijk te maken. Wij zijn ervan overtuigd dat content material administration eenvoudig en snel moet kunnen. Daarom geloven we in een schone en duidelijke structuur aan de achterkant van onze web sites.

  • Wees niet bang dat je een pakket neemt die te klein voor jou is.
  • Klik op “Get plan” bij het pakket dat je wilt hebben.
  • Kies voor het pakket dat het beste bij jou past.
  • Je hoeft alles hierboven niet direct te snappen, maar het zijn meerdere handige options die je graag bij ieder hostingbedrijf zou willen krijgen.
  • Dagelijkse back-ups, tremendous handig voor als er iets fout gaat;

Neem Een Kijkje In Onze WordPress Cases

Daarnaast heb je inzicht in je hostingverbruik en kun je direct contact opnemen met onze helpdesk. Rechtstreeks vanuit jouw WordPress Dashboard. We zijn méér dan een WordPress web site WordPress hosting bureau.