In 5 Stappen Je Eigen WordPress Woocommerce Webshop!

Alhoewel er steeds meer alternatieven zijn, blijft iDEAL dé nummer 1 in Nederland. Deze bijzondere betaalmethode laat bezoekers achteraf betalen zonder dat het een risico vormt voor u als ondernemer. Een waardevolle toevoeging voor uw webshop. Creditcard en andere betaalmethodes Alhoewel vooral internationale transacties worden afgerekend met de creditcard, zijn er ook genoeg Nederlanders die de voorkeur geven aan deze manier van betalen.

Wellicht ook omdat de aankoop verzekerd is door Visa of Mastercard. Naast creditcard betalingen biedt de plugin meerdere betaalmethodes. Dit geeft u flexibiliteit en de mogelijkheid om uw klanten goed van dienst te zijn. Snel van start met DigiWallet De WooCommerce plugin is eenvoudig te installeren.

De Voordelen Van Onze Woocommerce Integratietool

Lukt het toch niet helemaal? Geen probleem, DigiWallet biedt een duidelijke documentatie en hulp bij installatie.

Er zijn verschillende mogelijkheden om uw bezoekers te laten afrekenen als u gebruik maakt van DigiWallet. De meest eenvoudige manier is het installeren van de WooCommerce Plugin van DigiWallet. Met minimale instellingen voegt u de bekendste betaalmethodes toe aan uw webshop. De juiste betaalmethodes voor uw WooCommerce webshop

Er zijn meerdere mogelijkheden, waaronder het achteraf betalen met AfterPay. In het kort biedt DigiWallet een snelle oplossing om uw bezoekers op verschillende manieren te laten betalen binnen uw webshop. Bekijk hieronder alle betaalmethodes. Deze plugin ondersteunt de volgende betaalwijzen: Meer over de wordpress webshop Plugin van DigiWallet

Wat heb je nodig om de plugin voor WooCommerce 3.2 te installeren? Van iDEAL tot AfterPay vrijwel alles is mogelijk De WooCommerce plugin van DigiWallet voegt niet alleen de standaard betaalmethoden toe, zoals iDEAL en creditcard.

WordPress Als Webwinkel

De WordPress hosting plugin van DigiWallet ondersteunt de bovenstaande betaalmethodes. Bedenk goed welke betaalmethode uw doelgroep gewend is te gebruiken. Voeg deze betaalmethode minimaal toe aan uw webshop. Hieronder een korte toelichting over de bekendste betaalmethodes. Richt uw WooCommerce webwinkel zich voornamelijk op de Nederlandse markt, dan is iDEAL niet weg te denken.

Maak vandaag nog een gratis account aan. Plugins voor andere WordPress platformen: U kunt deze Plugin alleen activeren als u een account heeft?